• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Stuing med skalldyr og hvitløk

Tilbehør / Stuing

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

6 store kamskjell
6-8 pillede store reker
hvetemel
2-3 ss olivenolje
2 finhakkede hvitløkfedd
1 ss hakket frisk basilikum
2-3 ss sitronsaft
salt
nykvernet svart pepper

Bruksanvisning

Skyll kamskjellene (uten skall) under rennende, kaldt vann for å få bort eventuelle sandkorn. Tørk dem lett med kjøkkenpapir, og del dem i to på langs. Strø salt og pepper både på skjell og reker, og dryss lett med mel. Rist av overflødig mel.

Varm oljen i en stor stekepanne. Tilsett skjell og reker, og la det surre over sterk varme. Sett ned til middels varme, og surr videre i 2 minutter, snu deretter skalldyrene, og tilsett løk og basilikum. Rist på pannen så rekene blir jevnt fordelt. Stek i ytterligere 2 minutter til skjell og reker er gylne og faste. Drypp over sitronsaft og server omgående.

Tilbehør / Stuing


Sum Oppskrifter 56 funnet


Aspargesstuing

Biffstuing

Blomkålstuing

Blåskjellstuing

Bønnestuing

Dillduftende stuing i terteskjell

Egg og kikertstuing

Ertestuing

Ertestuing

Finere grønnsakstuing

Fløtestuet savoykål

Fløtestuet sopp

Gratinert rørsoppstuing

Grønnsakragu

Grønnsakstuing

Grønnsakstuing med spissmorkler

Gulrotstuing

Hummerstuing

Hurtigstuede poteter

Irsk stuing

Karristuet tunfisk

Karristuing

Kikertstuing som i Libanon

Kjøttstuing

Krabbestuing

Krepsehalestuing

Kålrotstuing

Kålstuing

Lammestuing

Leverstuing med ris

Locro - Sør-Amerikansk maisstuing

Makaronistuing

Meksikansk lamme-stuing

Mongolsk lammestuing

Nepestuing

Nyrestuing med ris

Paprikastuing

Persillerotstuing

Portugisisk kjøttstuing med løk

Potetstuing

Purrestuing

Rekestuing

Råstuede poteter

Saus til stuing

Sellerirotstuing

Sjampinjongstuing med bacon

Skalldyrstuing

Sopp- og purrestuing

Soppstuing

Sopptartaletter

Stuede morkler

Stuede sommergrønnsaker

Stuet reinsdyrtunge i butterdeig

Stuing med skalldyr og hvitløk

Torskestuing

Traktkantarellstuing

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen