• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Hermetiske stikkelsbær fra Gloppen (Sogn og Fjordane)

Tradisjonsmat / Smårretter og Tilbehør

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

Det er ingen ingredienser.

Bruksanvisning

"Knapt modne, men gjevnt store stikkelsbær avtørres og blomst og stilk avklippes. En sukkeropløsning koges av 1 kg sukker og 1 liter vand til en tykk sirup, heri gives bærene et opkog, hvorpaa de straks tages opp og overheldes koldt vand. Når dette er avsilt legges de ned paa glassene og overheldes den varme sukkeropløsning. Glassene fyldes til 1 cm fra kanten og lukkes. Koges i 6 minutter."

Tradisjonsmat / Smårretter og Tilbehør


Sum Oppskrifter 96 funnet


Anschovis-posteier (Rogaland)

Ansjos (Sogn og Fjordane)

Bakepulver (Akershus)

Bakte poteter med tilbehør (Oslo)

Blandasmør fra Vågå (Oppland)

Brunost (Akershus)

Byggrynskrem (Hordaland)

Dravle fra Sira (Vest-Agder)

Dravle fra Valestrand (Rogaland)

Duppe til klubb (Hedmark)

Eggerøre av måsegg (Finnmark)

Eggost fra Flekkefjord (Vest-Agder)

Estragonsaus (Akershus)

Farsert salat (Hordaland)

Fillebunk (Hedmark)

Flatbrød med laks (Nordland)

Fleskepølse (Akershus)

Forsommer i Oslo (Oslo)

Gammeldags duppe (Hordaland)

Gombe fra Indre Nordfjord (Sogn og Fjordane)

Gombe til lefse (Sogn og Fjordane)

Gomme fra Fosen (Sør-Trøndelag)

Gomme fra Oppdal (Sør-Trøndelag)

Gomme fra Røros (Sør-Trøndelag)

Grisemage (Akershus)

Gubb (gomme) (Hedmark)

Gulrotmarmelade (Akershus)

Gulrotmarmelade (Sogn og Fjordane)

Gulrotstuing (Sogn og Fjordane)

Haglette (Buskerud)

Hermetiske stikkelsbær fra Gloppen (Sogn og Fjordane)

Hjemmelaget kaviar (Oslo)

Husmør fra Høylandet (Nord-Trøndelag)

Istersmør fra Høylandet (Nord-Trøndelag)

Jurpe (Hedmark)

Kabrette (Aust-Agder)

Kaffesukker (Troms)

Kald pepperrotsaus (Akershus)

Kalvesylte fra Jølster (Sogn og Fjordane)

Kling til lefser (Hordaland)

Krydret kål (Akershus)

Kvitsmør (Sør-Trøndelag)

Kålrabi som surkål (Sogn og Fjordane)

Kålstuing (Sogn og Fjordane)

Lefsefyll (Rogaland)

Lefsefyll (Troms)

Leverkaker (Akershus)

Leverpostei (Akershus)

Leverpostei (Oppland)

Milj-mølje fra Oppdal (Sør-Trøndelag)

Mugler (Hedmark)

Mylse (Sogn og Fjordane)

Nøkkelost (Akershus)

Persillesmør (Akershus)

Poteter med sur fløte (Akershus)

Poteter og pultostduppe (Hedmark)

Potetspuff (Akershus)

Potetstappe som smør (Østfold)

Rabarbrasyltetøy (Sogn og Fjordane)

Ripsgelé (Akershus)

Ripsgelé (Aust-Agder)

Ripssyltetøy (Sogn og Fjordane)

Rognebærsyltetøy (Sogn og Fjordane)

Rotgrønnsaker julienne (Østfold)

Ryfylke-dravle (Rogaland)

Råjok (Hedmark)

Røsti (Telemark)

Røstipoteter (Østfold)

Røykt reinkjøtt (Nord-Trøndelag)

Saupgrøt fra Oppdal (Sør-Trøndelag)

Selbugomme (Sør-Trøndelag)

Sellerisaus (Akershus)

Sirupsfett (Møre og Romsdal)

Sjøkrepssaus (Østfold)

Skreå fra Høylandet (Nord-Trøndelag)

Skrøve (Hedmark)

Småmat fra Ål (Buskerud)

Solbærsyltetøy (Sogn og Fjordane)

Stikkelsbærgelé (Sogn og Fjordane)

Stiv kjøttkraft (Akershus)

Surkål (Akershus)

Surkål (Telemark)

Surpølse (Akershus)

Sursild (Sogn og Fjordane)

Sursyltete grønne tomater (Akershus)

Syresalat (Akershus)

Tjømedupp (Vestfold)

Tomatconcasse (Østfold)

Torskekaviar (Hordaland)

Tullepåsuppe (Hedmark)

Tyttebærgelé (Akershus)

Urterømme (Akershus)

Vaniljesaus (Møre og Romsdal)

Varm pepperrotsaus (Akershus)

Æg i sennepssauce (Hordaland)

Ørret som hummer (Telemark)

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen