• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Rogn med kaviarsmak

Fisk / Gryteretter

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

400 g rå torskerogn
2 purrer
3 egg
2 dl melk
1 dl purrekraft
2 ss kaviar

Bruksanvisning

Kok rognen i lettsaltet vann ca 30 min.

Rens purrene, skjær dem i skiver og kok dem 5 min. i litt lettsaltet vann. Ta vare på kokevannet.

Skjær rognen i terninger og legg den sammen med purren i en ildfast form.

Egg, melk og purrekraft piskes sammen. Smak til med kaviar.

Hell eggemassen over rognen og sett formen i ovnen.

Fisk / Gryteretter


Sum Oppskrifter 35 funnet


Bacalao gryte

Blåskjellgryte

Engelsk fiskegryte

Fin Fiskegryte

Finnmarksgryte av hval

Fiskegryte fra Koster

Fiskegryte med blåskjell

Fiskegryte med fennikel

Fiskegryte med hvitløksaus (Bourride)

Fiskegryte med reker

Fiskegryte med reker 2

Fiskegryte med ris

Fiskegryte med skalldyr

Fiskegryte med tomater

Fiskeragu

Fransk fiskegryte

Gresk fiskegryte

Havets frukter

Hvalgryte med sopp

Hverdagsgryte av hvalkjøtt

Katalansk fiskegryte

Klippfiskgryte

Kreolsk gryte

Kveitegryte

Laksegryte

Makrell i gryte

Rekegryte

Rogn med kaviarsmak

Skalldyrgryte

Spansk fiskegryte

Spansk paella med sjømat

Spinat- og fiskebollegryte

Tomat-torsk med båndspaghetti

Tunfiskgryte

Åborgryte

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen