• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Jerper med oliven

Fugl / Andre

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

2-3 jerper
2-3 tynne spekkskiver
salt
pepper
50 g smør
1 liten purre
1 fedd hvitløk
250 g sjampinjonger
2 tomater
1/2 bunt persille
1 glass konjakk
1/2 dl buljong
2 dl rømme
sitronsaft
8-10 sorte oliven

Bruksanvisning

Vask og tørk jerpene, dryss salt og pepper på spekkskivene og bind dem om brystet på fuglene med kryddersiden inn.

Brun finsnittet purre og knust hvitløk i smør, legg fuglene i og brun dem pent på alle sider. Tilsett rensede sjampinjonger, flådde tomater i båter og klippet persille.

Hell konjakk og buljong over og la jerpene surre ved svak varme til de er møre. Total steketid 30-40 minutter.

Ta jerpene opp og hold dem varme. Kok sjyen inn med rømme og smak den til med sitronsaft og krydder. Hell sausen over jerpene, legg oliven på fatet.

Serveres sammen med potetmos og salat.

Fugl / Andre


Sum Oppskrifter 95 funnet


Alkesuppe

Behandling av felt fugl

Behandling av felt skarv

Einerdampet orrfuglbryst

Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus

Fiskemåke-wok

Fiskemåkebiff med paprika og potetmos

Forrett av trost

Franskinspirert trostegryte

Frikadeller av orrhane

Fuglekraft

Fugletimbaler

Fylt orrhane med surkål

Fylte vaktler

Glaserte vaktler med eplegrateng

Grillet trost

Grunnsaus til fuglevilt

Gryte med orrhane

Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk

Hane i vin (Coq au vin)

Honningglasert orrfuglbryst

Innbakt jerpebryst

Innbakt orrfuglbryst

Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål

Jerpe i fløtesaus

Jerpe i form med rotgrønnsaker

Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus

Jerpe med konjakksaus og krutonger

Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker

Jerpebryst marinert i rømme og urter

Jerper med oliven

Jerpesufflé

Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker

Kraft av rype og skogsfugl

Kramsfugl

Krydret fylt rapphøne

Luksus perlehøns

Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus

Mandelstekte fuglekroketter

Marinert rapphøne

Marinert sjøfuglbryst med løpstikke

Marinert trostebryst i gelé

Måke med paprika

Måkebiff i crème fraîche

Måkefrikassé

Orrfugl i rognebær

Orrfugl-gryte

Orrfuglsuppe

Orrfuglsuppe med molter

Ostegratinert orrfuglbryst

Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter

Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal

Ovnsstekte rapphøns

Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus

Pepperstek av struts

Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp

Perlehøns med druesjy

Postei av skogsfugl

Rapphøne med einerbær

Rapphøns Ancienne

Rapphøns på fjellvis

Rugde med kantarellstuing

Rugde med rugdebrød

Rødvinsmarinert struts

Røkt trostebryst med salat og pestosaus

Sitronvaktler

Sjøfugl i yoghurtsaus

Skarv i fløtesaus

Skarvebiffer

Skarvebryst

Skarveruletter med paprikasaus

Stekt alke

Stekt jerpe

Stekt orrfugl

Stekt orrhane med kraftig saus

Stekt rugde

Stekte vaktler med blandet salat

Struts med tropisk frukt-salsa

Struts piccata

Sufflé av fugl

Suppe av jerpe

Suppe av vaktler

Tradisjonell ærfuglgryte

Trost i viltgryte

Trost i øl

Trostegryte med øl

Vaktel i fløtesaus

Vaktel i vinblader

Vaktel med druer

Vaktelrulader

Vaktler fra Provence

Vaktler fra San Leo

Vaktler i eddikmarinade

Vaktler i trøffelsaus

Veidemannsgryte

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen