Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g lever av okse eller svin
4-6 skiver bacon
2 ss margarin
1 ts karri
salt
pepper
1 stor purre
2 syrlige epler
2 dl vann eller buljong
400 g båndpasta
Kok pastaen som anvist. Skyll og tørk leveren og skjær den i strimler. Skjær baconet i biter. Stek først baconet i litt margarin og ta det opp. Brun resten av smøret sammen med karri og stek leveren på sterk varme. Legg i epler i terninger og purre i ringer. Hell over vann eller buljong og la alt surre i noen minutter. Smak til med salt og pepper. Dryss baconbitene over bed servering.
Farsert orrfuglbryst med snøfrisksaus
Fiskemåkebiff med paprika og potetmos
Glaserte vaktler med eplegrateng
Grytestekt trost med ripssaus og ovnsbakt løk
Innpakket rapphøns på seng av fløtekokt kål
Jerpe i form med rotgrønnsaker
Jerpe i grønnkål med pasta og basilikumsaus
Jerpe med konjakksaus og krutonger
Jerpe og rype med viltsjy og safrangrønnsaker
Jerpebryst marinert i rømme og urter
Kefirmarinert ærfuglbryst med syltede rotgrønnsaker
Mandelpanert jerpe med solbær- og portvinsaus
Marinert sjøfuglbryst med løpstikke
Ovnsstekt orrfugl med fløtegratinerte poteter
Ovnsstekt orrfugl med viltpeppersaus og sopptimbal
Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus
Pepperstekt orrfuglbryst med skogssopp
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Skarveruletter med paprikasaus
Stekt orrhane med kraftig saus
Stekte vaktler med blandet salat