• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Grunnsaus til fuglevilt

Fugl / Storfugl

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

2 sjalottløk
1/2 gulrot
80 g margarin
60 g hvetemel
1 laurbærblad
4 knuste einebær
1 dl rødvin
1,3 liter viltkraft
3 skiver brunost

Bruksanvisning

Rens gulrot og løk og kutt dem i terninger. Disse brunes i margarin i en gryte.

Rør inn hvetemelet og kok ut med rødvin. Tilsett kraften og krydderne og la sausen koke i 30 minutter.

Sil av og rør inn brunosten.

I prinsippet er sausen ferdig til bruk. Den kan forbedres etter smak. Fløte eller rømme, rips-, solbær- eller rognebærgelé er gode smakstilsetninger.

Fugl / Storfugl


Sum Oppskrifter 23 funnet


Behandling av felt fugl

Bresert tiur

Frikadeller av tiur

Grillet storfugl

Grunnsaus til fuglevilt

Gryte med tiur

Innbakt tiur med grønt

Kokt tiur eller røye med suppe

Kokt tiur med løk og persillesaus

Kraft av rype og skogsfugl

Ovnsstekt fylt tiur

Ovnsstekt tiur med viltpeppersaus og sopptimbal

Ovnstekt tiur med tranebær og sopp

Rosastekt tiurbryst med blåbærsaus

Stekt Røy

Stekt Tiur

Storfuglgryte

Storfuglsteik med fyll

Tiur på jegervis

Tiurpaté

Tiursodd

Tiursuppe

Tiursuppe med molter

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

Statistikk

© 2010-2023 Jannik Bloch Rasmussen