• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Storfuglsteik med fyll

Fugl / Storfugl

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 storfugl 200 g ferskt flesk margarin til bruning 1 boks crème fraiche salt pepper 1 kg mandelpoteter 1 boks fløte

Bruksanvisning

Legg brystfiletene foran deg med tykksidene opp. Snitt filetene nesten i to, men avslutt omtrent 1 cm før kjøttet er kuttet helt av, deretter snus filetene og et tilsvarende kutt gjøres fra motsatt retning. Også her blir ca 1 cm igjen slik at kjøttet henger sammen. Nå kan filetene brettes ut i tre ”ledd”. Tilstreb å få filetene like tykke i alle delene når du legger kuttet. Dryss over litt grovkvernet pepper, salt, legg på flesket og rull sammen. Surr med bomullshyssing. Fres filetene i smøret på alle sider til de er pent brunet. Legg dem deretter over i ildfast form. Slå over stekesjyen, legg på et lokk av folie og sett inn i forvarmet stekeovn, 180 C i ca 25 minutter. Lag potetmos av ferdigkokte mandelpoteter. Spe med fløte til passe konsistens og smak til med salt og hvit pepper. Dersom mosen blir stående en stund i kjelen før servering, tykner den, og du må spe ytterligere. Ta ut formen, fjern folien og slå over crème fraiche. Sett formen tilbake i ovnen ca 10 minutter. Server med kokte gulrøtter og smørdampet broccoli.

Fugl / Storfugl


Sum Oppskrifter 23 funnet


Behandling av felt fugl

Bresert tiur

Frikadeller av tiur

Grillet storfugl

Grunnsaus til fuglevilt

Gryte med tiur

Innbakt tiur med grønt

Kokt tiur eller røye med suppe

Kokt tiur med løk og persillesaus

Kraft av rype og skogsfugl

Ovnsstekt fylt tiur

Ovnsstekt tiur med viltpeppersaus og sopptimbal

Ovnstekt tiur med tranebær og sopp

Rosastekt tiurbryst med blåbærsaus

Stekt Røy

Stekt Tiur

Storfuglgryte

Storfuglsteik med fyll

Tiur på jegervis

Tiurpaté

Tiursodd

Tiursuppe

Tiursuppe med molter

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

Statistikk

© 2010-2023 Jannik Bloch Rasmussen