• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Storfuglgryte

Fugl / Storfugl

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

Lår fra en stor tiur eller 2 røyer Margarin til steking 8 sjalottløk 200g flesk 250 g kålrot 3 gulrøtter 7 dl kraft 1 ss tomatpuré 1 ts sukker litt malt nellik 3 ss rømme 1 ss maisenne utrørt i litt kaldt vann 150 g sopp, kantareller eller piggsopp gressløk salt pepper

Bruksanvisning

Del lårene i stykker og skjær ut lårbeinet. Kutt flesk i terninger, vask og rens grønnsakene og skjær disse i terninger. Rens løken og kutt den i båter. Brun lårstykkene og flesket i en gryte. Tilsett løk og fres det kort. Ha i tomatpuré og sukker. Tilsett grønnsakene og slå over kraft til innholdet i gryta er dekket. Strø på salt, nellik og nykvernet pepper. Kok under lokk til kjøttet er mørt, ca 50 minutter. Smak til med litt rømme og ha i maisenna til passe konsistens. Tilsett stekt sopp og gressløk straks før du serverer. Retten kan serveres med ris eller gjerne en tørr potetgrateng.

Fugl / Storfugl


Sum Oppskrifter 23 funnet


Behandling av felt fugl

Bresert tiur

Frikadeller av tiur

Grillet storfugl

Grunnsaus til fuglevilt

Gryte med tiur

Innbakt tiur med grønt

Kokt tiur eller røye med suppe

Kokt tiur med løk og persillesaus

Kraft av rype og skogsfugl

Ovnsstekt fylt tiur

Ovnsstekt tiur med viltpeppersaus og sopptimbal

Ovnstekt tiur med tranebær og sopp

Rosastekt tiurbryst med blåbærsaus

Stekt Røy

Stekt Tiur

Storfuglgryte

Storfuglsteik med fyll

Tiur på jegervis

Tiurpaté

Tiursodd

Tiursuppe

Tiursuppe med molter

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

Statistikk

© 2010-2023 Jannik Bloch Rasmussen