• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Elgpostei med grønn pepper i gelé

Kjøtt / Elg

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

600 g småkjøtt av elg
200 g medisterfarse
2 ts salt
1 ts svart pepper
20 knuste grønne pepperkorn
1 dl hvetemel
3 egg
1 dl rødvin
2 dl kremfløte

Gelé
2 dl consommé fra boks
2 plater gelatin
1/2 dl vann
10-12 mandarinbåter

Bruksanvisning

Skjær viltkjøttet i biter og mal det eller kjør det i en foodprosessor. Bland viltfarse, medisterfarse, krydder, mel, egg, vin og fløte og rør til alt er godt blandet. Hell farsen i en smurt form på 1 1/2 liter og stek ved 175 C nederst i ovnen ca 1 1/2 time.

Avkjøl posteien og hvelv den ut av formen. Vask formen.

Legg gelatine i bløt ca 10 minutter. Klem ut vannet og smelt gelatinen i 1/2 dl vann. Tilsett consommeen. Skyll formen i kaldt vann, hell i et tynt lag med consommé og sett formen kaldt.

Legg mandarinbåtene i bunnen, hell på litt consommé og la det stivne.

Legg posteien tilbake i formen og hell resten av consommen rundt kanten.

Sett formen kaldt 4-6 timer eller over natten. Dypp formen i varmt vann og hvelv den opp på et serveringsfat.

Server posteien som forrett eller til en supé med blandet salat, minimais i krydderlake og et godt brød.

Kjøtt / Elg


Sum Oppskrifter 69 funnet


Bankebiff med rødvin og svart pepper

Blåbærbraisert elgstek

Dansk elg- og selleripaté

Einebærmarinert elgstek

Elg med sherrysaus

Elgbibringe

Elgbiff

Elgbiff i form

Elgbiff med normannaost

Elgbiffer med parmesanost og løksaus

Elgbiffer med tomatsalsa

Elgbuljong

Elgfilet gratinert med sopp

Elgfilet Provencale

Elggryte med wokgrønnsaker

Elggulasj

Elgkarbonader

Elgkjøttboller

Elgpai

Elgpaté med einerbærsmak

Elgpiroger med oliven

Elgpostei med grønn pepper i gelé

Elgpølse

Elgrulader

Elgrulader med kantarellfyll

Elgrull

Elgskavpanne

Elgsodd

Elgstek

Elgstek med fløtesaus

Elgterrin i mikrobølgeovn

Festfin elgstek

Gausdalsfilet

Gravet elgfilet

Gryte med rein- eller elgskav

Hot elggryte med bønner

Hvitløkspekket elgrull

Jegerbiff av elg

Jegergryte av elg

Karbonader av elg

Koking av kraft

Kokt elgkjøtt med pepperrotsaus

Kokt lettsaltet elgtunge

Kraftig elggryte

Krydret elgkarbonade på seng av tomater og potetgrateng

Leverpostei av elg

Løvbiff av elgkjøtt

Marinert elgstek

Morrpølse

Pepperrotkjøtt

Porterstek av elg

Pytt i panne med elg

Rulader av elg

Rulader av elgfarse

Rårisgrateng

Saltet elgrull

Saltet elgrull i ovn

Saltet ovnstørket elgrull

Saltmarinert elgstek

Sjømannsbiff av elg

Sjømannsbiff av elg med rotgrønnsaker

Små ølbiffer av elg

Suppegryte med elg

Sursteik

Tournedos av elgfilet med grønnpeppersaus

Urtegravet elgfilet

Urtestekt roastbeef av elg

Vinmarinert elgstek

Wok med elgskav

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen