• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Elgrulader med kantarellfyll

Kjøtt / Elg

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 skiver elgkjøtt á 150 g av flatbiff
Fyll:
250 g friske, rensede kantareller
1 finhakket løk
2 ss dijonsennep
8 skiver bacon
Saus:
1 gulrot
1 løk
2 stilker stangselleri
4 dl mørk buljong
1 laurbærblad
1 hvitløkfedd
½ - 1 dl fløte

Bruksanvisning

Grovhakk soppen og stek den sammen med løk. Krydre og la det kjøles ned.

Bank ut kjøttet. Smør sennep på kjøttet og legg på en baconskive. Gjem resten til pynt.

Legg på soppblandingen, og rull kjøttet til en rulade. Surr ruladene med tråd eller hold dem sammen med tannstikkere. Ha på salt og pepper og brun dem pent i en gryte.

Skyll og rens grønnsakene til sausen, og skjær dem i terninger. Brun dem med ruladene. Tilsett buljong, laurbærblad og finhakket hvitløk. La det koke opp.

Sett alt i ovnen under lokk ved 170 C i ca 50 minutter.

Ta opp ruladene og hold dem varme. Sil av kraften, mål opp 4 dl, som gis et oppkok og jevnes med 2 ss mel utrørt i litt kaldt vann. La dette småkoke i ca 5 minutter med fløten. Smak til med salt og pepper.

Grovhakk og sprøstek resten av baconet.

Server med potetmos og eventuelt rørte tyttebær. Dryss over de sprøstekte baconbitene. Stek gjerne også noen små kantareller som garneres pent over ruladene.

Kjøtt / Elg


Sum Oppskrifter 69 funnet


Bankebiff med rødvin og svart pepper

Blåbærbraisert elgstek

Dansk elg- og selleripaté

Einebærmarinert elgstek

Elg med sherrysaus

Elgbibringe

Elgbiff

Elgbiff i form

Elgbiff med normannaost

Elgbiffer med parmesanost og løksaus

Elgbiffer med tomatsalsa

Elgbuljong

Elgfilet gratinert med sopp

Elgfilet Provencale

Elggryte med wokgrønnsaker

Elggulasj

Elgkarbonader

Elgkjøttboller

Elgpai

Elgpaté med einerbærsmak

Elgpiroger med oliven

Elgpostei med grønn pepper i gelé

Elgpølse

Elgrulader

Elgrulader med kantarellfyll

Elgrull

Elgskavpanne

Elgsodd

Elgstek

Elgstek med fløtesaus

Elgterrin i mikrobølgeovn

Festfin elgstek

Gausdalsfilet

Gravet elgfilet

Gryte med rein- eller elgskav

Hot elggryte med bønner

Hvitløkspekket elgrull

Jegerbiff av elg

Jegergryte av elg

Karbonader av elg

Koking av kraft

Kokt elgkjøtt med pepperrotsaus

Kokt lettsaltet elgtunge

Kraftig elggryte

Krydret elgkarbonade på seng av tomater og potetgrateng

Leverpostei av elg

Løvbiff av elgkjøtt

Marinert elgstek

Morrpølse

Pepperrotkjøtt

Porterstek av elg

Pytt i panne med elg

Rulader av elg

Rulader av elgfarse

Rårisgrateng

Saltet elgrull

Saltet elgrull i ovn

Saltet ovnstørket elgrull

Saltmarinert elgstek

Sjømannsbiff av elg

Sjømannsbiff av elg med rotgrønnsaker

Små ølbiffer av elg

Suppegryte med elg

Sursteik

Tournedos av elgfilet med grønnpeppersaus

Urtegravet elgfilet

Urtestekt roastbeef av elg

Vinmarinert elgstek

Wok med elgskav

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen