Flere resulteter finnes under oppskriften
800 g høyrygg med isprengt fett
10 hvitløkfedd
2 ss finhakket persille
2 ss finsnittet gressløk
olje
smør
salt
kvernet hvit pepper
1 gul paprika
1 rød paprika
1 squash
12 sjalottløk
8 hvitløkfedd
2 tomater uten skinn og kjerner
1 ss finhakket basilikum
1 ts finhakket timian
1 ss finsnittet gressløk
2 dl olivenolje
salt
kvernet hvit pepper
Finhakk hvitløk med persille og gressløk. Skjær små lommer i kjøttet og dytt inn hvitløk og urter. Surr kjøttet med hyssing. Krydres og brunes. Stekes i ovn ved 200 C i ca 25 minutter. La kjøttet hvile i 10 minutter.
Del paprikaene i to og fjern kjernene. Legg dem på smurt stekebrett og sett dem i ovn ved 250 C i 5 min. Ta dem ut og flå skinnet av med kniv.
Kutt alle grønnsakene i terninger, løken i båter. Varm olje i en vid kjele, ha i hvitløk, løk og paprika og la det surre i 5 minutter.
Tilsett squash og surr videre i 1 minutt. Tilsett de øvrige og la det surre i ytterligere 1 minutt. Smak til med salt og pepper.
Anrett raguen i dype tallerkener med en skive kjøtt oppå. Server hjemmebakt brød til.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær