Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g storfelever
4 rå poteter
1 ts salt
1 ½ krm hvit pepper
2 store løk
2 ss margarin eller smør
2 dl melk, evt blandet med fløte
Skyll leveren. Skjær bort eventuelle hinner og grove ganger. Mal den på kjøttkvern sammen med poteter, eller kjør alt i food processor eller mikser. Smak til farsen med salt og pepper.
Skrell løken og skjær den i skiver. Brun fett i en stekepanne og legg i farsen med skje i ikke for varm panne. Klapp biffene litt flate og legg en løkskive på hver. Snu biffene når de har fått fin farge på den ene siden, og stek dem på den andre.
Biffene kan også stekes uten løk og isteden serveres med stekt løk.
Anrett biffene på fat. Kok ut stekepannen med melk eller fløte. Smak til sjyen og hell den ved siden av biffene.
Server kokte poteter og stuede grønnsaker til. For eksempel kål, spinat eller råkostsalat.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær