Flere resulteter finnes under oppskriften
800 g ytrefilet
1 liter lys kraft
1 løk
1 gulrot
1 liten purre
¼ knollselleri
10 hvite peperkorn
2 stilker frisk timian
salt
8 dl kremfløte
300 g kantareller eller annen sopp
1 spisskål eller savoykål
40 g smør
1 ss finhakket gressløl
salt
kvernet hvit pepper
Kok kraften med grønnsaker og krydder. Brun kjøttstykket og legg det i kraften og la det trekke ved 80-90 C i 20-30 minutter. La hvile i ca 15 minutter.
Kok opp fløten og kok den inn til det halve. Børst soppen og fres den i smør. Tilsett den reduserte fløten og smak til med salt og pepper. Ha i gressløk.
Kutt kål i strimler og damp den i smør. Legg kålen midt på tallerkenen med en 2 cm tykk filetskive på. Legg sopp og grønnsaker pent rundt.
Braisert lårtunge med tomat- og peanutsaus
Clubsteak med ostebakte poteter
Entrecote med sprø mandelpoteter og paprikasaus
Entrecôtekam marinert med vodka
Filet Wellington med steinsopp
Flintstek på grill med schaschlik-saus
Fylte grønne pepperfrukter og tomater
Grillet entrecôte med hvitløksost
Grillet ytrefilet med saltbakt løk
Grillspyd av oksekjøtt med lime og urter
Hvitløkspekket høyrygg med krydret grønnsakragu
Innbakt ytrefilet med bladspinat og poteter
Italiensk panne av storfelever
Kjøtt og bønner (Chili con Carne)
Kjøtt- og tomatgryte med poteter
Kokt storfekjøtt med pepperrotsaus
Krydret roastbiff med potetsalat
Lettsaltet lårtunge med kremet persillesaus
Levergryte med hodekål, gulrot og purre
Levergryte med kremsaus og bacon
Leverpanne av storfe med bacon og sopp
Nakkekoteletter med basilikum og ost
Oksekam med hvitløk og ingefær
Oksekjøtt med tørket steinsopp
Oksekoteletter med pikant saus
Oksemedaljonger med kremet skogsopp
Portugisisk kjøttstuing med løk
Posjert ytrefilet med smørdampet kål og kremet sopp
Roastbiff med farserte egg og sylvestersalat
Roastbiff med pepperrottomater
Rullader av flatbiff med persillerot
Rundbiffstek med smørdampede grønnsaker
Spansk oksegryte med grønnsaker og krydder
Sprengt oksebryst med grønnsaker
Sprengt oksebryst med pepperrotsalat
Stekt storfelever i skiver med bacon, kapers og rødbeter
Stekt storfelever i skiver med eple og løk eller pepperrot
Storfegryte med butterdeiglokk
Storfegryte med calvados og estragon
Storfekjøtt med appelsin og ingefær