• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Calzone med blandet kjøtt og ost

Pasta og Pizza / Pizza

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

2 ss olivenolje
1 liten løk i tynne skiver
salt
nykvernet pepper
125 g ricottaost eller cottage cheese
2 tynne salamiskiver, grovhakket
1 skive prosciutto eller spekeskinke, grovhakket
1 skive mortadella eller servelatpølse, grovhakket
1 napolitansk pizzadeig (se egen oppskrift), hevet to ganger
hvetemel til utbaking
1/2 dl tomatsaus med basilikum
1 ss nyrevet parmesanost

Bruksanvisning

Varm olivenoljen i en stor, tykkbunnet gryte. Ha i løk og surr den gyllen og helt myk i ca. 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Ta løken av platen.

Bland løk, ricotta, salami, skinke, mortadella eller servelatpølse og pepper etter smak i en bolle. Vend til alt er godt blandet.

Forvarm stekeovnen til 225 C.

Kjevle eller klem deigen ut til en rund leiv, ca 1/2 cm tykk og 20 cm i diameter. Pass på at den ikke blir for tynn i midten. Mel et stekebrett og legg forsiktig leiven midt på.

Legg fyllet inn mot midten av leiven, på siden som vender mot deg. Brett deigen dobbelt over fyllet. Strekk deigen om nødvendig for å få kantene til å møtes. Klem calzonen sammen i kanten med gaffel. Den skal være tett lukket. Lag et 2,5 cm langt snitt midt på toppen, slik at dampen slipper ut. Øs tomatsaus med basilikum over snittet. Bre sausen utover med baksiden av en skje.

Stek calzonen på nederste rille i ovnen i ca. 15 minutter til den er gyllen og brunprikket i bunnen. Ta calzonen ut og legg den på en middagstallerken. Gi den et dryss med parmesanost og server straks.

Pasta og Pizza / Pizza


Sum Oppskrifter 65 funnet


Bacalaopizza

Bonde-pizza

Calzone med aubergine, pancetta og mozzarella

Calzone med blandet kjøtt og ost

Calzone med fylt kylling og spinat

Ciabattapizzaer

Eggepizza

Elisabeths pizza

Grandiosa med artisjokkhjerter og svart oliven

Grunndeig

Grønnsakspizza

Gulrotpizza

Kylling- og baconpizza

Løkpizza med ansjos

Maispizza

Makerellpizza

Marielles pizza

Minipizza med løk

Mørdeigspizza

Napolitansk pizzadeig

Panpizza med grønnsaker

Pariserpizza

Pirat Pizza

Pissaladière

Pita-pizza

Pizza

Pizza bianco med spinat, hvitløk og rosiner

Pizza capricciosa

Pizza de fire årstider

Pizza di Patate

Pizza fra Comps i Haut Var

Pizza Hammamet

Pizza Margherita

Pizza med asparges og artisjokker

Pizza med broccoli, bacon og sjampinjong

Pizza med chili

Pizza med endivie og pinjekjerner

Pizza med fire sorter ost

Pizza med friske grønnsaker

Pizza med gul paprika og kapers

Pizza med italiensk geitost og squash

Pizza med kamskjell og pesto

Pizza med kjøttdeig

Pizza med løk, ansjos og oliven

Pizza med pølse og paprika

Pizza med pølse og sopp

Pizza med radicchio og fontina

Pizza med røkelaks og mozzarella

Pizza med sardiner

Pizza med soltørkede tomater

Pizza med sopp og kjøttdeig

Pizza med spinat, pølse, salami og rød paprika

Pizza med tomat, mozzarella og basilikum

Pizza Napoletana

Pizza på Mallorca-maner

Pizza Siciliana

Pizzaruller

Porsjonspizza

Potetmos-pizza

Potetpizza

Pølsepizza

Rekepizza med paprikasaus

Skinke- og hvitløkpizza

Svensk vestkystpizza

Vegetarisk pizza

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen