• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Pizza med broccoli, bacon og sjampinjong

Pasta og Pizza / Pizza

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

DEIG: 50 g gjær 5 dl lunkent vann 12 ½ dl hvetemel 3 ss olje 2 ts salt - smør eller margarin til ovnsplaten FYLL: 5-6 broccolibuketter 500 g sjampinjong 200 g mager bacon 5 dl flådde, hakkede tomater 1 ½ dl olivenolje oregano salt nykvernet pepper mild, revet ost, for eksempel Mozarella

Bruksanvisning

(4 pizzaer) Løs opp gjæren i det lunkne vannet. Tilsett olje, salt og mel. Elt deigen til den er glatt og smidig, tilsett mer mel om nødvendig. Dekk deigen med et klede og sett den til heving et lunt sted i 30 minutter. Slå deigen ned og del den i fire deler som trilles til kuler. La dem hvile tildekket i 5 minutter. Kjevle hver deigkule til en sirkel med diameter ca 35 cm. Legg pizzabunnene på smurte ovnsplater og legg på fyllet. Skjær bacon i strimler eller terninger og surr dem i olivenolje. Tilsett de flådde tomatene. Krydre med oregano, salt og pepper og la det stå og surre litt. Rens og skyll sjampinjongene og skjær dem i skiver. Fordel tomatsausen over pizzabunnene. Legg soppskiver og broccolibuketter oppå. Sett ovnen på 250 C. Etterhev pizzaene på et lunt sted i 10 minutter. Dryss revet ost over og stek pizzaene i 25 minutter.

Pasta og Pizza / Pizza


Sum Oppskrifter 65 funnet


Bacalaopizza

Bonde-pizza

Calzone med aubergine, pancetta og mozzarella

Calzone med blandet kjøtt og ost

Calzone med fylt kylling og spinat

Ciabattapizzaer

Eggepizza

Elisabeths pizza

Grandiosa med artisjokkhjerter og svart oliven

Grunndeig

Grønnsakspizza

Gulrotpizza

Kylling- og baconpizza

Løkpizza med ansjos

Maispizza

Makerellpizza

Marielles pizza

Minipizza med løk

Mørdeigspizza

Napolitansk pizzadeig

Panpizza med grønnsaker

Pariserpizza

Pirat Pizza

Pissaladière

Pita-pizza

Pizza

Pizza bianco med spinat, hvitløk og rosiner

Pizza capricciosa

Pizza de fire årstider

Pizza di Patate

Pizza fra Comps i Haut Var

Pizza Hammamet

Pizza Margherita

Pizza med asparges og artisjokker

Pizza med broccoli, bacon og sjampinjong

Pizza med chili

Pizza med endivie og pinjekjerner

Pizza med fire sorter ost

Pizza med friske grønnsaker

Pizza med gul paprika og kapers

Pizza med italiensk geitost og squash

Pizza med kamskjell og pesto

Pizza med kjøttdeig

Pizza med løk, ansjos og oliven

Pizza med pølse og paprika

Pizza med pølse og sopp

Pizza med radicchio og fontina

Pizza med røkelaks og mozzarella

Pizza med sardiner

Pizza med soltørkede tomater

Pizza med sopp og kjøttdeig

Pizza med spinat, pølse, salami og rød paprika

Pizza med tomat, mozzarella og basilikum

Pizza Napoletana

Pizza på Mallorca-maner

Pizza Siciliana

Pizzaruller

Porsjonspizza

Potetmos-pizza

Potetpizza

Pølsepizza

Rekepizza med paprikasaus

Skinke- og hvitløkpizza

Svensk vestkystpizza

Vegetarisk pizza

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen