• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Pizza med fire sorter ost

Pasta og Pizza / Pizza

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 porsjon pizzadeig (se egen oppskrift)
1 boks hermetiske tomater (225 g)
salt
pepper
100 g Mozzarella-ost
100 g Provolone eller Norvegia ost
100 g Fontina eller Sveitser ost
100 g Taleggio eller Parmesan ost
4 ts olivenolje
4 ts hakkede, friske eller 2 ts tørkede, blandede urter

Bruksanvisning

Lag pizzadeigen etter grunnoppskriften (se egen oppskrift) og sett den til heving.

Legg den hevede deigen på melet bord, kjevle den ut og stikk ut fire rundinger med ca 20 cm diameter. Bruk formene du skal steke pizzaene i som mal. La deigen være litt tykkere ved kanten enn i midten.

Legg deigrundingene i smurte kakeformer og sett disse på bakeplater.

Mos de hermetiske tomatene i saften i boksen og fordel dem jevnt over deigrundingene, helt ut til kanten. Krydre etter smak med salt og pepper.

Skjær de fire ostene i terninger, bland dem og fordel dem jevnt over pizzabunnene.

Drypp pizzaene med olje og dryss krydderurter og salt og pepper etter smak over. La deigbunnene etterheve på et lunt sted i ca. 30 minutter. Stek så pizzaene ved 220 C til osten er smeltet og bunnen har hevet seg godt, ca 25 minutter. La pizzaene bytte plass i ovnen etter halve tiden. Serveres varme eller kalde.

Pasta og Pizza / Pizza


Sum Oppskrifter 65 funnet


Bacalaopizza

Bonde-pizza

Calzone med aubergine, pancetta og mozzarella

Calzone med blandet kjøtt og ost

Calzone med fylt kylling og spinat

Ciabattapizzaer

Eggepizza

Elisabeths pizza

Grandiosa med artisjokkhjerter og svart oliven

Grunndeig

Grønnsakspizza

Gulrotpizza

Kylling- og baconpizza

Løkpizza med ansjos

Maispizza

Makerellpizza

Marielles pizza

Minipizza med løk

Mørdeigspizza

Napolitansk pizzadeig

Panpizza med grønnsaker

Pariserpizza

Pirat Pizza

Pissaladière

Pita-pizza

Pizza

Pizza bianco med spinat, hvitløk og rosiner

Pizza capricciosa

Pizza de fire årstider

Pizza di Patate

Pizza fra Comps i Haut Var

Pizza Hammamet

Pizza Margherita

Pizza med asparges og artisjokker

Pizza med broccoli, bacon og sjampinjong

Pizza med chili

Pizza med endivie og pinjekjerner

Pizza med fire sorter ost

Pizza med friske grønnsaker

Pizza med gul paprika og kapers

Pizza med italiensk geitost og squash

Pizza med kamskjell og pesto

Pizza med kjøttdeig

Pizza med løk, ansjos og oliven

Pizza med pølse og paprika

Pizza med pølse og sopp

Pizza med radicchio og fontina

Pizza med røkelaks og mozzarella

Pizza med sardiner

Pizza med soltørkede tomater

Pizza med sopp og kjøttdeig

Pizza med spinat, pølse, salami og rød paprika

Pizza med tomat, mozzarella og basilikum

Pizza Napoletana

Pizza på Mallorca-maner

Pizza Siciliana

Pizzaruller

Porsjonspizza

Potetmos-pizza

Potetpizza

Pølsepizza

Rekepizza med paprikasaus

Skinke- og hvitløkpizza

Svensk vestkystpizza

Vegetarisk pizza

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen