Flere resulteter finnes under oppskriften
5-6 levende østers pr. porsjon
sitron
salt
pepper
kajenne
knust is
Bruk bare levende østers. Vask og åpne østersen.
Anrett østers gjerne på is og server sitron, salt, pepper og gjerne kajenne til.
Legg østersen i hånden og spis den med gaffelen. Kraften som er rundt hører også med. Loff med smør og avkjølt hvitvin/champagne.
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin