Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg hjerteskjell
4 store blader savoykål
4 ss smør
1 ss tørket oregano
havsalt
nykvernet svart pepper
Ta forsiktig av noen store kålblader, slik at de forblir hele. Ta bort det groveste av stilken på savoykålbladene og kok dem i rikelig fosskokende vann med havsalt i 3-4 minutter. Avkjøl dem raskt under rennende, kaldt vann. La dem renne godt av.
Legg kålbladene ved siden av hverandre og fordel hjerteskjellene på dem. Ha en klatt smør på og dryss oregano og svart pepper på toppen. Fold kålbladene sammen litt, slik at skjellene holder seg på plass, og legg disse "pakkene" i en vid kjele med lokk. Damp det hele på middels varme til skjellene åpner seg. Legg pakkene på varme, dype tallerkener og brett ut bladene. De som liker hvitløk, kan gjerne tilsette det, men da under dampingen.
Grillede kamskjell med rødbeteris
Grillet kamskjell med bakt løk
Grillet kamskjell med trekløversaus
Grillspyd med østers (Huîtres en brochettes)
Hjerteskjell med savoykål og oregano
Kamskjell med blomkål og rød pesto
Kamskjell med hvitløk og konjakk
Kamskjell med potetchips og salat
Kamskjell med soya, lime og tomat
Kamskjell med witlofsalat og roquefort
Kamskjellcarpaccio med olivenpotet
Muslinger og blåskjell med tagliolini
Ovnsstekte kamskjell i hvitvin