Flere resulteter finnes under oppskriften
2 hardkokte egg
1 ss finhakket persille uten stilker
1 ts sitronsaft
3 1/4 dl varm béchamelsaus (se denne)
Ta eggeplommene ut av hvitene og gni dem gjennom en sikt.
Skjær hvitene i tynne, korte strimler. Bland plommer, hviter og persille. Sett til side.
Tilsett sitronsaft i béchamelsausen i en kjele over middels sterk varme. Rør så sausen ikke skiller seg. Tilsett egg- og persilleblandingen. Server sausen varm til dampet eller kokt fisk.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili