Flere resulteter finnes under oppskriften
4 ss olivenolje
4 fedd hvitløk
1 løk
2 bokser hermetiske tomater
1 1/4 dl hvitvin eller kraft
3 ss oregano
salt
pepper
Varm oljen i en panne og tilsett finhakket hvitløk og løk. Surr løken lett gyllen.
Ha i tomater, hvitvin eller kraft og oregano.
Demp varmen og la sausen koke til den tykner, 10-15 minutter. Desto lenger den koker desto bedre smak blir det av tomatene. Smak til med salt og pepper.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili