• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Kald einerbærsaus

Suppe og Saus / Saus

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 hardkokte eggeplommer
1 dl olivenolje
1 ss sennep
1 ss vineddik
15 knuste einerbær
1 ts brunt sukker
salt
nykvernet pepper

Bruksanvisning

Knus eggeplommene og rør oljen forsiktig inn. Tilsett resten av ingrediensene og smak til med salt og nykvernet pepper. La sausen trekke noen timer før bruk.

Sausen smaker godt til kalde retter. Spesielt til spekemat og røkt eller gravet kjøtt.

Suppe og Saus / Saus


Sum Oppskrifter 283 funnet


A la King-saus

Agurksaus

Aioli

Allioli

Amerikansk kreolersaus

Amerikansk sennepssaus

Anananaslikørsaus

Andalusisk saus

Appelsin- og Grapefruktsaus

Aprikos- og konjakkcoulis

Avokadosaus

Baconsaus

Bagna Cauda

Barbecuesaus

Basilikumpesto

Bèarnaisesaus

Béchamel-saus

Bercysaus

Beurre blanc

Bigaradesaus

Blåmuggesaus

Blåskjellsaus til båndspaghetti

Bolognasaus

Bringebærsaus

Bringebærsaus

Bringebærsaus

Brun saus

Brun smørsaus

Brun soppsaus

Buljongsaus

Californisk fiskesaus

Champagnesaus

Champingnon- og persillesaus

Charcuteriesaus

Châtelainesaus

Chilisaus

Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak

Chilisaus til Kebab

Chilisaus til krabbe

Choronsaus

Cocktailsaus

Cumberlandsaus

Cumberlandsaus med bringebær

Dillsaus

Djevlesaus

Egg og ris med rekesaus

Egg- og sitronsaus

Eggekonjakk-saus

Eggsaus

Elfenbensaus

Eple- og pepperrotsaus

Eplesaus

Eplesaus med sennep

Espressosaus

Fersk tomatsaus (La Pommarola)

Ferskensalsa

Fiskekraft

Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt

Fiskesaus med tomat og purre

Fløtekaramellsaus med mandler

Fløtesaus

Fløtesaus med kantareller og løk

Fløtesaus med sjampinjonger

Fransk grønn saus

Fuglekraft

Fyldig Mornaysaus

Gratengsaus

Gravlakssaus

Gresk hvitløksaus

Gribichesaus

Grillsaus

Grillsaus med chili og hvitløk

Grillsaus med tomat

Grillsaus til store kjøttstykker

Grunnsaus til fuglevilt

Grønn chilisaus

Grønn karrisaus fra Thailand

Grønn karrisaus til fisk

Grønn ostesaus

Grønn peppersaus

Grønn saus

Grønn saus fra Genova

Grønn soppsaus

Grønn tunfisksaus

Grønnkålsaus

Guacamole

Harekraft

Harissasaus

Hollandaisesaus

Hollandsk saus

Honningsaus

Honningsaus til fruktsalat

Hot grønnsaksaus

Hvit fiskesaus (grunnsaus)

Hvit saus

Hvit saus med loffsmuler

Hvit smørsaus

Hvitløk-saus

Hvitvinsaus

Ingefærsaus

Italiensk grønn saus

Italiensk kjøttsaus

Italiensk løk- og tomatsaus

Italiensk skalldyrsaus

Jegersaus

Jordbærsaus

Jordnøttsaus

Kaffe- og romsaus

Kald agurksaus

Kald einerbærsaus

Kald rømmesaus med sopp

Kalkunsaus

Kaperssaus

Karamellsaus

Karibisk kreolersaus

Karrimajones

Karrisaus

Karrisaus til kylling

Keso Salsa

Kinesisk saus:

Kirsebærcoulis

Kirsebærsaus

Kjørvel-saus

Kjøttdeigsaus

Kjøttsaus med karri

Kjøttsaus med rødvin

Kjøttsaus med sopp

Kjøttsaus med tomat

Korintsaus

Krabbesaus

Kraft av tørket sopp

Kremet karrisaus

Kreolsk saus

Krydderurt-saus

Krydret honningsaus

Krydret saus til is

Laksesaus

Legert sitronsaus

Linsesaus

Lyonnaisesaus

Lys kjøttkraft

Lys soppsaus

Løk i tomatsaus

Løk- og karrisaus

Løk- og rosinsaus

Løksaus

Madeirasaus

Marinarasaus

Marinert sjampinjong i eddiksaus

Marmelade-likørsaus

Matelotesaus

Meljevning

Melke-sjokolade-saus

Meuniéresaus

Mexicansk saus

Morkelsaus

Mornaysaus

Mousselinesaus

Myntesaus

Mørk kjøttkraft

Nantuasaus

Napolitansk tomatsaus

Newburgsaus

Olivensaus

Ostesaus

Paprika- og tomatsaus

Paprikasaus

Pasjonsfruktcoulis

Pasjonsfruktsaus

Pebresaus

Pepperkremsaus

Pepperløksaus

Pepperrotsaus

Peppersaus

Persillesaus

Pestosaus

Pestosaus fra Genova

Picada

Piripirisaus

Plommesaus med sennep og chili

Portugisisk saus

Portvin- og bringebærsaus

Portvinsaus med valnøtter

Poulettesaus

Purresaus

Rabarbra- og jordbærsaus

Ragu

Rask brun saus

Reinskavsaus

Reke- og tomatsaus

Rekesaus

Remuladesaus

Ripssaus

Romescosaus

Rosinsaus

Rå tomatsaus

Rød chilisaus

Rød eller grønn karripasta

Rød pastasaus med hvitløk (Pizzaiola)

Rødløkssaus

Rødvinsaus

Rømmesaus

Rømmesaus til Kebab

Safransaus med mandel

Saftsaus

Salsa

Salsa Cruda

Sandefjordsmør

Sataysaus

Sauce vierge

Saus med kyllinglever

Saus med svarte bønner

Saus på viltkjøtt

Saus Robert

Saus til andestek

Saus til bayonneskinke

Saus til stuing

Saus Veronique

Sauternesaus til kalkun

Sennepssaus

Sitron- og sennepssaus

Sitronsaus

Sitronsmørsaus

Sjampinjong-saus

Sjokoladesaus

Sjysaus

Skalldyrsaus

Skalldyrsaus til spaghetti

Skarp majonessaus

Skordalia

Smetanasaus

Smørkrem

Smørsaus

Solbær- og eplesaus

Solbærsaus

Soppsaus

Soppsaus av hermetisk sopp

Soppsaus med persille

Soya- og ingefærsaus

Spansk saus

Spinatsaus med ost og skinke

Stangsellerisaus

Sterk chilisaus

Sterk saus til fisk

Sterk tomatsaus

Suprêmesaus

Sursøt saus

Suzettesaus

Sviskesaus

Søt peanøttsaus

Tartarsaus

Teriyakisaus

Thousand Islandsaus

Tomat- og basilikum saus

Tomat- og hvitløksaus

Tomatsalsa

Tomatsaus

Tomatsaus 1

Tomatsaus 2

Tomatsaus med bacon og ost

Tomatsaus med sjampinjonger

Tomatsaus til pasta

Tranbærsaus

Tsatsiki

Tunfisk/ansjos-saus

Ungarssaus

Urtesaus

Urtesmørsaus

Valnøttsaus

Vaniljesaus

Varm stikkelsbærsaus

Veloutésaus

Viltkraft, mørk

Viltsaus

Viltsaus

Viltsaus med eple

Vin- og Peppersaus

Vinaigrettesaus

Vinsaus

Whiskysaus

Yoghurtmyntesaus

Yoghurtsaus med tomat

Zabaglionesaus

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen