Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig
1 løk
1 ss olje
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
3 einerbær
2 laurbærblad
1 boks knuste hermetiske tomater
1 ss frisk rosmarin, evt. tørket
Brun kjøttdeig og finhakket løk i olje. Tilsett knuste einerbær og knuste laurbærblader. Dryss over salt og pepper.
Hell over rødvin og hermetiske tomater. Kok opp og la sausen småkoke i ca. 20 minutter.
Smak til med salt, pepper og rosmarin.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili