Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g friske kantareller
4 sjalottløk
2 ss knuste tyttebær
1 ss knuste einerbær
5 dl kremfløte
salt
nykvernet pepper
litt smør til steking
Del kantareller i biter og løk i båter. Stek sopp og løk i smør uten å brune. Hell over fløte og tilsett einerbær og tyttebær. Kok til sausen er passe tykk, og smak til med salt og pepper.
Sausen passer best til stekt kjøtt, spesielt av reinsdyr og rådyr.
Blåskjellsaus til båndspaghetti
Chilisaus med syrlig-søt fruktsmak
Fersk tomatsaus (La Pommarola)
Fiskesaus med egg, tomat og kryddergrønt
Fløtesaus med kantareller og løk
Grillsaus med chili og hvitløk
Grillsaus til store kjøttstykker
Marinert sjampinjong i eddiksaus
Plommesaus med sennep og chili