Flere resulteter finnes under oppskriften
800 g makrellfilét
1 boks hermetiske tomater (400 g)
2 ss finhakket frisk basilikum
2 løk
2 fedd hvitløk
1/2 dl olivenolje
salt
pepper
250 g ukokt fettucine
Rens og skjær løken i terninger. Surr løken blank i olivenolje i en gryte. Del de hermetiske tomatene i småbiter og ha dem i gryten.
Kok opp og tilsett frisk basilikum og smak til med salt og pepper.
Tørk og del makrellfilétene i 3-4 cm stykker. Pensle makrell med olivenolje og gni den inn med presset hvitløk, salt og pepper.
Stek makrellbitene gylne på middels varm stekepanne.
Kok pastaen som anvist på pakningen.
Server med tomatsaus og makrellbitene over.
Dampet makrell med appelsinsaus
Fettucine med makrell og basilikum
Grillet hvitløksmarinert makrell
Grillet makrell med rabarbrakompott
Hvitløkmarinert makrell på grill
Høstmakrell med pepperrot, epler og persillerot
Makrell med balsamico-marinert småløk
Ovnsstekt makrell med fløte og grønt
Røkt makrell med paprikapulver
Røkt makrell som kuvertanretning
Sitrongravet makrell på polynesisk vis
Stekt makrell med sennep og rabarbra