• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (986)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Seviche

Fisk / Makrell

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

450 g makrellfileter, skåret i 1 x 1 cm biter
3,5 dl nypresset lime- eller sitronsaft
225 g tomater, hakkes
1 liten finhakket løk
2 hermetiske jalapeño-chili, skylles og hakkes
4 ss olivenolje
2 ts tørket oregano
2 ss hakket frisk koriander
salt
nykvernet svart pepper
sitronbåter og frisk koriander til pynt
fylte grønne oliven serveres ved siden av

Bruksanvisning

Legg fisken i en glassform og hell sitronsaften over. Pass på at fisken er helt dekket. Dekk til og sett kjølig i 6 timer. Snu dem en gang, da vil fisken være hvitaktig og ugjennomsiktig etter marineringen i saften.

Når fisken er hvitaktig, løfter du den ut av saften og legger den til side. Ta vare på saften.

Bland tomater, løk, chili, olivenolje, oregano og koriander i en bolle. Smak til med salt og pepper, og ha i saften makrellen lå i. Bland godt og hell over fisken.

Legg lokk på formen og sett den i kjøleskap ca 1 time, så smaken kommer frem. Seviche skal ikke serveres alt for kald. La den stå i romtemperatur i 15 minutter før servering. Pynt denne meksikanske småretten med sitronbåter og korianderstilker, og server sammen med fylte grønne oliven overstrødd med hakket koriander.

Fisk / Makrell


Sum Oppskrifter 69 funnet


Asiatisk makrell

Brun makrellsuppe

Dampet makrell med appelsinsaus

Fettucine med makrell og basilikum

Fiskekabaret med makrell

Fylt makrell

Gravet makrell

Gresk fiskegryte

Grillet hvitløksmarinert makrell

Grillet makrell

Grillet makrell i folie

Grillet makrell med rabarbrakompott

Grove makrellkaker

Helstekt makrell

Hvitløkmarinert makrell på grill

Høstmakrell med pepperrot, epler og persillerot

Kamskjellgratinert makrell

Kokt makrell

Makerellpizza

Makrell al carpone

Makrell cuscatleca

Makrell i folie

Makrell i form

Makrell i gryte

Makrell med balsamico-marinert småløk

Makrell med eplesaus

Makrell med fettucine

Makrell med karve

Makrell med urtefyll

Makrell og kantareller

Makrell på italiensk

Makrell på spidd

Makrell sautert med rødvin

Makrell som i Provence

Makrellform med ost

Makrellfrikassé

Makrellkaker

Makrellkaker med hvitløk

Makrellkarbonade

Makrellsalat

Marinert kald makrell

Marinert makrell

Marinert røkt makrell

Ovnsbakt makrell med sopp

Ovnsstekt makrell med fløte og grønt

Ovnstekt makrell

Ovnsvarm røkt makrell

Paella med makrell

Pepperrotgratinert makrell

Piroger med makrell

Ristet makrell

Røkt makrell med eggetomater

Røkt makrell med paprikapulver

Røkt makrell som kuvertanretning

Rømmesurret makrell

Salat med varmrøkt makrell

Seviche

Sidersyltede makrellfileter

Sitrongravet makrell på polynesisk vis

Sommerlig makrellrett

Stekt makrell

Stekt makrell med sennep og rabarbra

Stekt makrell med sursøt saus

Stuet makrell

Sursyltet makrell

Sursøt makrell

Syltet makrell med fløtesaus

Teryakimarinerte makrellfileter

Timianmakrell

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

Statistikk

© 2010-2023 Jannik Bloch Rasmussen