• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Kylling Mulligatawny

Internasjonale / India

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

900 g kyllingbryst, uten skinn og ben, skåret i biter
6 dl vann
6 kardemommefrukter
5 cm kanelstang
6 koriander
1 ss malt spisskummen
½ ts gurkemeie
3 hvitløkfedd, presset
12 hele pepperkorn
4 hele nellik
1 finhakket løk
115 g kokosmelk
salt
saft av 2 sitroner
brunstekt løk til garnering

Bruksanvisning

Ha kyllingstykkene i en dyp gryte sammen med vannet og la det koke opp. Legg på lokk og la det småkoke i omkring 20 minutter til kjøttet er mørt.

Skum suppen, sil og sett kraften til side. Kyllingstykkene settes til side og holdes varme.

Hell kraften tilbake i gryta og bring til kokepunktet. Tilsett alle de andre ingrediensene og la det småkoke i 10-15 minutter. Sil blandingen og legg kyllingstykkene tilbake i suppen. Varm den opp til kokepunktet igjen og server pyntet med sprøstekt løk.

Internasjonale / India


Sum Oppskrifter 107 funnet


Det Indiske kjøkken

Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)

Amlachutney

And fra Orissa

Appelsin med safranyoghurt

Aprikoschutney

Baltifisk i kokossaus

Banandessert

Basmatiris med nøtter

Biff med snittebønner

Blomkål med kokos

Bombay-pudding

Brød med sellerifrø (Dana Roti)

Bønner i akni

Dessert med flaskegresskar (Lauki Ka Halwa)

Dillspinat med linser (Saibhaji)

Egg Masala (Ande Ki Bhurji)

Fisk i sennepssaus (Machher Jhol)

Fisk Masala

Fiskepanetter

Fiskerett fra Bombay

Friterte potetboller med hvitløk (Batata Vada)

Fruktsalat

Fylt aubergine med lam

Fylte auberginer (Bharwa Baingan)

Fylte lange chili (Bharwan Mirch)

Gryterett med reker Malabar (Malabar Jhinga Kadhi)

Gryterett med røde gresskar (Mathura Ki Kaddu Ki Subzi)

Grønnsakris (Ratan Pulao)

Hvitløkbrød (Lahsun Paratha)

Hvitløkreker

Indisk karrisuppe

Indisk linsesuppe (Dhall)

Indisk risengrynsgrøt (Khier)

Indisk rispudding (Chaaval Ki Kheer)

Innbakt syrlig fisk (Khatti Macchi)

Jasmin-høne

Kald te med anisfrø (Daunf Ki Chai)

Kheer

Kitchiri

Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta)

Kjøttboller i karri (Kofta do Pijadch Khir)

Kokosdessert

Kremet yoghurtdessert (Shrikhand)

Krydrede linser

Krydret aubergine

Krydret cashewgryte (Kaju Ki Subzi)

Krydret ingefærdrikk

Krydret Kofta

Krydret kål

Krydret Okra med mandler

Krydret spinat og poteter

Krydrete kikerter (Punjabi Chhole)

Krydrete potetbåter (Ratata Talasani)

Kulfi

Kylling Biryani Lucknow (Lucknow Murgi Biryani)

Kylling i cashewnøttsaus

Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam)

Kylling med mandel- og cashewsaus (Murgh Roghni)

Kylling Mulligatawny

Kylling Tikka

Kålgryte Bengal (Chorchori)

Lam i fløtesaus med mandler (Malai korma)

Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)

Lam i karri (Rogen dschausch)

Lam i sterk kokossaus (Kolhapuri Rassa)

Lam Korma

Lam med ris hyderabadi (Hyderabadi Gosht Biryani)

Lammegryte med grønne bønner (Kheema Mutter)

Lammekoteletter med dill (Koteletter Suvawale)

Leskedrikk med spisskummen (Jaljeera)

Limepickles, sterk

Linser Maharashtra (Aamti)

Løk Bhaji

Mangosorbet med mangosaus

Marinert blomkålsalat

Mild linsekarri (Varan)

Moong Dal med squash

Myntechutney (Pudine Ki Chutney)

Naan-brød

Ovnsstekt rød kylling (Murg Tandoori)

Paratha

Pickles (Amb Halad Ka Achar)

Pistasjiskrem (Pista Kulfi)

Poteter i syrlig saus (Banarasi Aloo)

Poteter med rød chili

Poteter med spinat

Reke- og grønnsakkebab

Reker fra Maharashtra (Sukhi Kolmi)

Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao)

Ris med tomatsmak (Tamater Pulao)

Ris med tørket frukt (Mewa Pulao)

Safran- og kardemommeris

Samosa

Sprø, stekte auberginer (Bhaja Baingan)

Sprø, søte kaker (Malpuri)

Søt safranris (Keshar Bhat)

Søtpotet- og gulrotsalat

Søtt Amlasyltetøy (Amla Chhunda)

Tandoori Chicken

Te fra India

Te med sitrongress

Tomat- og Koriandersuppe

Tomatris

Tomatsuppe (Tomatoche Saar)

Vermicelli-pudding

Zedoarisuppe (Amb Halad Ka Shorba)

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen