• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Naan-brød

Internasjonale / India

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

450 g hvetemel
1 ts bakepulver
½ ts salt
2 ts sukker
2 ts tørrgjær
2 dl lunken melk
1,5 dl naturell yoghurt, pisket
1 pisket egg
4 ss smeltet ghi
mel til utbaking
hakket, frisk koriander
ghi til pensling
aluminiumsfolie

Bruksanvisning

(6-8 brød)

Sikt mel, bakepulver og salt i en stor bolle. Ha i sukker og tørrgjær. Lag en grop i midten og tilsett melk, naturell yoghurt, egg og smeltet ghi. Elt alt sammen til en glatt og blank deig.

Elt deigen i 10 minutter til. Legg den i bollen, dekk til med fuktig håndkle og la ese på et varmt sted til dobbel størrelse. Kjevle ut deigen til en ½ cm tykk leiv.

Sett ovnen på 200 C, eller bruk grillfunksjonen. Del leiven i 6-8 emner, kjevle dem ut til et tåreformet brød, ca ½ cm tykt. Dryss med koriander og evnt. løkfrø. Stek i 10-15 minutter. Under grill i 2-3 minutter, eller til brødet blåser opp. Serveres varme, evnt med folie.

Internasjonale / India


Sum Oppskrifter 107 funnet


Det Indiske kjøkken

Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)

Amlachutney

And fra Orissa

Appelsin med safranyoghurt

Aprikoschutney

Baltifisk i kokossaus

Banandessert

Basmatiris med nøtter

Biff med snittebønner

Blomkål med kokos

Bombay-pudding

Brød med sellerifrø (Dana Roti)

Bønner i akni

Dessert med flaskegresskar (Lauki Ka Halwa)

Dillspinat med linser (Saibhaji)

Egg Masala (Ande Ki Bhurji)

Fisk i sennepssaus (Machher Jhol)

Fisk Masala

Fiskepanetter

Fiskerett fra Bombay

Friterte potetboller med hvitløk (Batata Vada)

Fruktsalat

Fylt aubergine med lam

Fylte auberginer (Bharwa Baingan)

Fylte lange chili (Bharwan Mirch)

Gryterett med reker Malabar (Malabar Jhinga Kadhi)

Gryterett med røde gresskar (Mathura Ki Kaddu Ki Subzi)

Grønnsakris (Ratan Pulao)

Hvitløkbrød (Lahsun Paratha)

Hvitløkreker

Indisk karrisuppe

Indisk linsesuppe (Dhall)

Indisk risengrynsgrøt (Khier)

Indisk rispudding (Chaaval Ki Kheer)

Innbakt syrlig fisk (Khatti Macchi)

Jasmin-høne

Kald te med anisfrø (Daunf Ki Chai)

Kheer

Kitchiri

Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta)

Kjøttboller i karri (Kofta do Pijadch Khir)

Kokosdessert

Kremet yoghurtdessert (Shrikhand)

Krydrede linser

Krydret aubergine

Krydret cashewgryte (Kaju Ki Subzi)

Krydret ingefærdrikk

Krydret Kofta

Krydret kål

Krydret Okra med mandler

Krydret spinat og poteter

Krydrete kikerter (Punjabi Chhole)

Krydrete potetbåter (Ratata Talasani)

Kulfi

Kylling Biryani Lucknow (Lucknow Murgi Biryani)

Kylling i cashewnøttsaus

Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam)

Kylling med mandel- og cashewsaus (Murgh Roghni)

Kylling Mulligatawny

Kylling Tikka

Kålgryte Bengal (Chorchori)

Lam i fløtesaus med mandler (Malai korma)

Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)

Lam i karri (Rogen dschausch)

Lam i sterk kokossaus (Kolhapuri Rassa)

Lam Korma

Lam med ris hyderabadi (Hyderabadi Gosht Biryani)

Lammegryte med grønne bønner (Kheema Mutter)

Lammekoteletter med dill (Koteletter Suvawale)

Leskedrikk med spisskummen (Jaljeera)

Limepickles, sterk

Linser Maharashtra (Aamti)

Løk Bhaji

Mangosorbet med mangosaus

Marinert blomkålsalat

Mild linsekarri (Varan)

Moong Dal med squash

Myntechutney (Pudine Ki Chutney)

Naan-brød

Ovnsstekt rød kylling (Murg Tandoori)

Paratha

Pickles (Amb Halad Ka Achar)

Pistasjiskrem (Pista Kulfi)

Poteter i syrlig saus (Banarasi Aloo)

Poteter med rød chili

Poteter med spinat

Reke- og grønnsakkebab

Reker fra Maharashtra (Sukhi Kolmi)

Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao)

Ris med tomatsmak (Tamater Pulao)

Ris med tørket frukt (Mewa Pulao)

Safran- og kardemommeris

Samosa

Sprø, stekte auberginer (Bhaja Baingan)

Sprø, søte kaker (Malpuri)

Søt safranris (Keshar Bhat)

Søtpotet- og gulrotsalat

Søtt Amlasyltetøy (Amla Chhunda)

Tandoori Chicken

Te fra India

Te med sitrongress

Tomat- og Koriandersuppe

Tomatris

Tomatsuppe (Tomatoche Saar)

Vermicelli-pudding

Zedoarisuppe (Amb Halad Ka Shorba)

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen