Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g lammekjøtt uten ben, renskåret i terninger
1,5 dl yoghurt
2 ts ingefærpasta
2 ts hvitløkpasta
10 ss korianderblader, hakket
10 ss tomatpuré
1 ts chilipulver
1 ts gurkemeie
1 ts malt kanel
salt
8 ss solsikkeolje
4 poteter, skrelt, kokt og delt i fire
3 store løk, skrelt og delt i fire
8 nellikspikere
Mariner kjøttet i 30 minutter i en blanding av yoghurt, ingefær, hvitløk, korianderblader, tomatpuré, malte kryddere og salt.
Varm opp 3 ss av oljen og stek potetene gylne. La dem dryppe av seg og sett dem til side.
Stek løken i samme panne til den er gyllen. La den dryppe av seg og sett den til side.
Varm opp resten av oljen. Tilsett nellik. Tilsett kjøttblandingen når nelliken spretter. Rør om.
Tilsett litt vann og la det koke over svak varme til kjøttet er mørt og oljen skiller seg fra sausen.
Ha i poteter og løk og la det koke i 5 minutter. Serveres varm med naan eller roti til.
Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)
Brød med sellerifrø (Dana Roti)
Dessert med flaskegresskar (Lauki Ka Halwa)
Dillspinat med linser (Saibhaji)
Fisk i sennepssaus (Machher Jhol)
Friterte potetboller med hvitløk (Batata Vada)
Fylte auberginer (Bharwa Baingan)
Fylte lange chili (Bharwan Mirch)
Gryterett med reker Malabar (Malabar Jhinga Kadhi)
Gryterett med røde gresskar (Mathura Ki Kaddu Ki Subzi)
Indisk rispudding (Chaaval Ki Kheer)
Innbakt syrlig fisk (Khatti Macchi)
Kald te med anisfrø (Daunf Ki Chai)
Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta)
Kjøttboller i karri (Kofta do Pijadch Khir)
Kremet yoghurtdessert (Shrikhand)
Krydret cashewgryte (Kaju Ki Subzi)
Krydrete kikerter (Punjabi Chhole)
Krydrete potetbåter (Ratata Talasani)
Kylling Biryani Lucknow (Lucknow Murgi Biryani)
Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam)
Kylling med mandel- og cashewsaus (Murgh Roghni)
Lam i fløtesaus med mandler (Malai korma)
Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)
Lam i sterk kokossaus (Kolhapuri Rassa)
Lam med ris hyderabadi (Hyderabadi Gosht Biryani)
Lammegryte med grønne bønner (Kheema Mutter)
Lammekoteletter med dill (Koteletter Suvawale)
Leskedrikk med spisskummen (Jaljeera)
Myntechutney (Pudine Ki Chutney)
Ovnsstekt rød kylling (Murg Tandoori)
Poteter i syrlig saus (Banarasi Aloo)
Reker fra Maharashtra (Sukhi Kolmi)
Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao)
Ris med tomatsmak (Tamater Pulao)
Ris med tørket frukt (Mewa Pulao)
Sprø, stekte auberginer (Bhaja Baingan)