Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g mel
1 ts bakepulver
3 ss smulegryn
1,5 dl yoghurt
½ ts natron
ghee etter behov
Sirup:
150 g sukker
1,5 dl vann
1 ts fennikelfrø
1 ts malt kardemomme
2 ss kremfløte
Bland mel, bakepulver, semule, yoghurt og natron. Tilsett vann så det blir en tykk røre. Dekk til og la deigen stå varmt i to timer.
Bland sukker, vann og fennikel. Kok til lys sirup, ta av varmen, tilsett kardemomme og sett til side.
Varm ghee i kadai eller wok. Demp varmen når den begynner å ryke, og ha i en øse av røren. Stek til den er gyllen på en side, snu og stek den andre siden. La oljen renne av og legg på tallerken. Kakene skal ha sprø overflate og være myke i midten.
Når alle kakene eller poori er stekt, helles varm fennikelsirup over. Serveres varme med litt pisket fløte.
Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)
Brød med sellerifrø (Dana Roti)
Dessert med flaskegresskar (Lauki Ka Halwa)
Dillspinat med linser (Saibhaji)
Fisk i sennepssaus (Machher Jhol)
Friterte potetboller med hvitløk (Batata Vada)
Fylte auberginer (Bharwa Baingan)
Fylte lange chili (Bharwan Mirch)
Gryterett med reker Malabar (Malabar Jhinga Kadhi)
Gryterett med røde gresskar (Mathura Ki Kaddu Ki Subzi)
Indisk rispudding (Chaaval Ki Kheer)
Innbakt syrlig fisk (Khatti Macchi)
Kald te med anisfrø (Daunf Ki Chai)
Kjøttboller i fløtesaus (Malai Kofta)
Kjøttboller i karri (Kofta do Pijadch Khir)
Kremet yoghurtdessert (Shrikhand)
Krydret cashewgryte (Kaju Ki Subzi)
Krydrete kikerter (Punjabi Chhole)
Krydrete potetbåter (Ratata Talasani)
Kylling Biryani Lucknow (Lucknow Murgi Biryani)
Kylling med fyldig mandelsaus (Murgh Massalam)
Kylling med mandel- og cashewsaus (Murgh Roghni)
Lam i fløtesaus med mandler (Malai korma)
Lam i fyldig brun saus (Gosht Shahjani)
Lam i sterk kokossaus (Kolhapuri Rassa)
Lam med ris hyderabadi (Hyderabadi Gosht Biryani)
Lammegryte med grønne bønner (Kheema Mutter)
Lammekoteletter med dill (Koteletter Suvawale)
Leskedrikk med spisskummen (Jaljeera)
Myntechutney (Pudine Ki Chutney)
Ovnsstekt rød kylling (Murg Tandoori)
Poteter i syrlig saus (Banarasi Aloo)
Reker fra Maharashtra (Sukhi Kolmi)
Ris med gulrotsmak (Gajar Ka Pulao)
Ris med tomatsmak (Tamater Pulao)
Ris med tørket frukt (Mewa Pulao)
Sprø, stekte auberginer (Bhaja Baingan)