• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Dampede krabberulader

Skalldyr / Krabbe

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

100 g ukokt krabbekjøtt
2 ts nypresset limesaft
1/4 bunt blad frisk koriander, finhakket
1/2 frisk rød chili, finhakket
10 ark rispapir, 16 cm i diameter (fås i innvandrerbutikker)

Dipsaus:
2 friske chilier, finskivet
1 hvitløkfedd, finhakket
1 dl nypresset sitronsaft
ca 3/4 dl fiskesaus (fås i innvandrerbutikkene)

Bruksanvisning

Bland krabbekjøtt, limesaft, koriander og chili. Arbeid med ett og ett rispapir om gangen. Dypp rispapiret et øyeblikk i kaldt vann så det mykner. Renn av. Legg rispapiret på et arbeidsbord. Legg en toppet skje av krabbeblandingen på den nederste fjerdedelen av det runde rispapiret. Brett enden og sidene på papiret inn over fyllet og rull sammen til en pen, avlang pakke.

Legg krabberuladene med papirskjøten ned på risten i en dampkoker med kokende vann og damp ruladene under lokk til krabbefyllet er kokt og ruladene så vidt er faste, 8-10 minutter.

Imens blandes alle ingrediensene til sausen i en liten bolle:
Server ruladene rykende varme med dip´en i en bolle ved siden av.

Skalldyr / Krabbe


Sum Oppskrifter 44 funnet


Avokado med krabbe

Chilisaus til krabbe

Dampede krabberulader

Dillduftende stuing i terteskjell

Fylt krabbeskall

Fylte krabbeskall som i Australia

Gratinert krabbe

Gratinert krabbe med asparges

Gratinert krabbe med kryddersmak

Gratinert krabbesuppe med calvados

Innbakt skalldyrgodt

Karri- og kokosgratinert krabbe

Karristuet krabbe

Kokt krabbe

Krabbe Bayou

Krabbe i bakte poteter

Krabbe i chilisaus

Krabbe i créme fraîche

Krabbe i gressløkfrakk

Krabbe i paprika

Krabbe med epler, fennikel og karri

Krabbe med grønn ris

Krabbe med spaghetti og chiliblåskjell

Krabbe og chili-kroketter

Krabbefest

Krabbekaker

Krabbekaker med koriander og salt agurk

Krabbekarri

Krabbekjøttdip

Krabbesalat med aprikos

Krabbesalat med aspargesbønner og safransaus

Krabbeskall med mye godt i

Krabbesuppe fra Maryland

Krabbeterrine

Krydrede krabbekaker

Ovnsbakt krabbe

Skalldyrcocktail

Skalldyrsufflé

Stekte krabbekaker med tartarsaus

Strandkrabbesuppe

Stuet krabbe

Vannbakkels med krabbesalat og stekte epler

Varm krabbe i paiskall

Wokstekt krabbe med chili

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen