• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Krabbekaker

Skalldyr / Krabbe

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 egg 2 sjalottløk 2 ss hakket persille 2 ss majones ½ ts middels sterk sennep kajennepepper salt 75 g loff ¾ dl melk 400 g renset krabbekjøtt, evt fra boks 1 sitron olje til steking SAUS: 2 sjalottløk 1-2 ss finhakket gressløk 2 ss hakket persille 1 ss finhakket kapers 1 ss finhakket sylteagurk 2 dl majones 1 dl yoghurt naturell eller lettrømme 1 ts tørrsennep salt kajennepepper

Bruksanvisning

Knekk egget i en bolle. Skrell og hakk sjalottløken meget fint. Pisk sammen egg, løk, persille, majones og sennep. Smak til med salt og en knivspiss kajenne. Skjær skorpen av loffen og smuldre innmaten. Legg loffsmulene i en bolle og drypp på melken. Hakk krabbekjøttet og ha det i eggeblandingen. Bland godt og tilsett loffen. Bland det hele godt. Form krabbefarsen til 8 små, flate kaker. Legg kakene på en tallerken eller fjel og dekk dem med bakepapir. La dem stå i kjøleskapet i ca 1 time. Lag i mellomtiden sausen. Skrell og finhakk sjalottløken. Bland løk, gressløk, persille, kapers og sylteagurk. Bland majones, yoghurt eller rømme, tørrsennep, litt salt og en knivspiss kajennepepper. Tilsett den hakkede blandingen og bland godt. La sausen stå kjølig og trekke en stund før servering og smak om den trenger mer krydder. Skjær sitronen i 8 båter. Varm godt med olje i en stekepanne med høye kanter. Stek krabbekakene i omganger i 2-3 minutter på hver side til de er pent gyllenbrune. La krabbekakene renne av på kjøkkenpapir. Server dem med sausen og sitronbåtene.

Skalldyr / Krabbe


Sum Oppskrifter 44 funnet


Avokado med krabbe

Chilisaus til krabbe

Dampede krabberulader

Dillduftende stuing i terteskjell

Fylt krabbeskall

Fylte krabbeskall som i Australia

Gratinert krabbe

Gratinert krabbe med asparges

Gratinert krabbe med kryddersmak

Gratinert krabbesuppe med calvados

Innbakt skalldyrgodt

Karri- og kokosgratinert krabbe

Karristuet krabbe

Kokt krabbe

Krabbe Bayou

Krabbe i bakte poteter

Krabbe i chilisaus

Krabbe i créme fraîche

Krabbe i gressløkfrakk

Krabbe i paprika

Krabbe med epler, fennikel og karri

Krabbe med grønn ris

Krabbe med spaghetti og chiliblåskjell

Krabbe og chili-kroketter

Krabbefest

Krabbekaker

Krabbekaker med koriander og salt agurk

Krabbekarri

Krabbekjøttdip

Krabbesalat med aprikos

Krabbesalat med aspargesbønner og safransaus

Krabbeskall med mye godt i

Krabbesuppe fra Maryland

Krabbeterrine

Krydrede krabbekaker

Ovnsbakt krabbe

Skalldyrcocktail

Skalldyrsufflé

Stekte krabbekaker med tartarsaus

Strandkrabbesuppe

Stuet krabbe

Vannbakkels med krabbesalat og stekte epler

Varm krabbe i paiskall

Wokstekt krabbe med chili

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen