• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Krabbe i créme fraîche

Skalldyr / Krabbe

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

3 plater ferdig butterdeig
2 beger créme fraîche
3-4 vårløk eller 1 stor purre
1 kg ferske reker
2 pk tiger-reker
12 ferske krabbeklør
12 friske asparges
1 pk cherrytomater
1 bunt gressløk
saften av 2 sitroner

Bruksanvisning

Del hver butterdeigplate i 4 trekanter og stek som anvist på pakken. Avkjøl "kuvertbrødene" på rist. Rens og skyll vårløken, skjær den i tynne ringer og kok i lettsaltet vann 2-3 minutter. La det renne av seg i dørslag.

Avkjøl vårløken helt og bland den med créme fraîche. Rens rekene og bland dem med tiger-rekene. Knekk krabbeklørne og rens ut så hele biter krabbekjøtt som mulig. Rens aspargesen og kok dem mør i 3-4 minutter i lettsaltet vann.

Anrett: Legg 1 stor skje vårløk-dressing, reker i en gruppe, krabbekjøtt på toppen av rekene. Legg asparges tvers over retten og pynt med cherrytomater og tre gressløkstrå på hver tallerken. Drypp litt sitronsaft over rekene og krabben. Butterdeigstrekantene legges på siden.

Skalldyr / Krabbe


Sum Oppskrifter 44 funnet


Avokado med krabbe

Chilisaus til krabbe

Dampede krabberulader

Dillduftende stuing i terteskjell

Fylt krabbeskall

Fylte krabbeskall som i Australia

Gratinert krabbe

Gratinert krabbe med asparges

Gratinert krabbe med kryddersmak

Gratinert krabbesuppe med calvados

Innbakt skalldyrgodt

Karri- og kokosgratinert krabbe

Karristuet krabbe

Kokt krabbe

Krabbe Bayou

Krabbe i bakte poteter

Krabbe i chilisaus

Krabbe i créme fraîche

Krabbe i gressløkfrakk

Krabbe i paprika

Krabbe med epler, fennikel og karri

Krabbe med grønn ris

Krabbe med spaghetti og chiliblåskjell

Krabbe og chili-kroketter

Krabbefest

Krabbekaker

Krabbekaker med koriander og salt agurk

Krabbekarri

Krabbekjøttdip

Krabbesalat med aprikos

Krabbesalat med aspargesbønner og safransaus

Krabbeskall med mye godt i

Krabbesuppe fra Maryland

Krabbeterrine

Krydrede krabbekaker

Ovnsbakt krabbe

Skalldyrcocktail

Skalldyrsufflé

Stekte krabbekaker med tartarsaus

Strandkrabbesuppe

Stuet krabbe

Vannbakkels med krabbesalat og stekte epler

Varm krabbe i paiskall

Wokstekt krabbe med chili

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen