• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Fylte krabbeskall som i Australia

Skalldyr / Krabbe

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

8 blåkrabber eller andre små krabber
200 g malt eller finskåret svine- og kalvekjøtt i like mengder
1 liten hakket løk
1 ss hakket korianderrot
2 ss finhakket frisk koriander
1 ss maisenna
2 egg
¾ dl kokosfløte
salt
nykvernet pepper

Bruksanvisning

Fyll en stor kjele trekvart full med vann og kok opp. Ha krabbene i vannet og kok dem over svak varme til de begynner å bli røde, 7-8 minutter. Ta krabbene opp av vannet med hullsleiv eller tang.

Fjern toppskallet forsiktig når krabbene er passe avkjølt. Ta kjøttet ut av kropp og klør og finstrimle det. Sett skallene til side.

Bland alle ingrediensene til fyllet, inklusive salt og pepper etter smak, i en kjøkkenmaskin med metallkniv. Kjør et øyeblikk til samtlige ingredienser er passe finhakket og jevnt fordelt. Vend krabbekjøttet inn i blandingen.

Ha fyllet i de tomme krabbeskallene og legg dem på en rist over småkokende vann. Dekk til og damp krabbeskallene i ca 15 minutter. Server de fylte krabbeskallene varme for forrett.

Skalldyr / Krabbe


Sum Oppskrifter 44 funnet


Avokado med krabbe

Chilisaus til krabbe

Dampede krabberulader

Dillduftende stuing i terteskjell

Fylt krabbeskall

Fylte krabbeskall som i Australia

Gratinert krabbe

Gratinert krabbe med asparges

Gratinert krabbe med kryddersmak

Gratinert krabbesuppe med calvados

Innbakt skalldyrgodt

Karri- og kokosgratinert krabbe

Karristuet krabbe

Kokt krabbe

Krabbe Bayou

Krabbe i bakte poteter

Krabbe i chilisaus

Krabbe i créme fraîche

Krabbe i gressløkfrakk

Krabbe i paprika

Krabbe med epler, fennikel og karri

Krabbe med grønn ris

Krabbe med spaghetti og chiliblåskjell

Krabbe og chili-kroketter

Krabbefest

Krabbekaker

Krabbekaker med koriander og salt agurk

Krabbekarri

Krabbekjøttdip

Krabbesalat med aprikos

Krabbesalat med aspargesbønner og safransaus

Krabbeskall med mye godt i

Krabbesuppe fra Maryland

Krabbeterrine

Krydrede krabbekaker

Ovnsbakt krabbe

Skalldyrcocktail

Skalldyrsufflé

Stekte krabbekaker med tartarsaus

Strandkrabbesuppe

Stuet krabbe

Vannbakkels med krabbesalat og stekte epler

Varm krabbe i paiskall

Wokstekt krabbe med chili

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen