• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Stekte krabbekaker med tartarsaus

Skalldyr / Krabbe

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

250 g renset krabbekjøtt (helst hvitt kjøtt)
olje og smør til steking
2 egg
1 ss majones
1 ss dijon sennep
1 ss worcestershire saus
1 ss finhakket persille
1 ss finhakket gressløk
1 ss søt chilisaus
5 loffskiver uten skorpe, I små terninger
salt
kvernet hvit pepper
Tartarsaus:
4 ss rømme
4 ss majones
1 ss kapers
1 hardkokt egg i terninger
1 ss finhakket sylteagurk
1 ss finhakket sjalottløk
1 ts dijon sennep
1 ts worcestershire saus
1 ss finhakket kjørvel

Bruksanvisning

Knekk egg I en bolle og pisk dem sammen med majones, sennep, Worcestershire saus, persille, gressløk og chilisaus. Tilsett brødterningene og krabbekjøttet og bland forsiktig sammen så krabben ikke moses. Form som kaker og legg på matpapir. Sett dem kaldt i minst 2 timer før steking.

Alt til tartarsausen blandes sammen. Sausen blir best hvis den får trekke noen timer før servering. Sausen kan tynnes med litt melk eller fløte hvis den er for tykk.

Krabbekaker stekes på middels varm panne i olje og smør til de blir gyllenbrune og får en sprø overflate.

Denne forretten serveres varme sammen med kald tartarsaus og gjerne en frisk salat med olje og eddik dressing.

Skalldyr / Krabbe


Sum Oppskrifter 44 funnet


Avokado med krabbe

Chilisaus til krabbe

Dampede krabberulader

Dillduftende stuing i terteskjell

Fylt krabbeskall

Fylte krabbeskall som i Australia

Gratinert krabbe

Gratinert krabbe med asparges

Gratinert krabbe med kryddersmak

Gratinert krabbesuppe med calvados

Innbakt skalldyrgodt

Karri- og kokosgratinert krabbe

Karristuet krabbe

Kokt krabbe

Krabbe Bayou

Krabbe i bakte poteter

Krabbe i chilisaus

Krabbe i créme fraîche

Krabbe i gressløkfrakk

Krabbe i paprika

Krabbe med epler, fennikel og karri

Krabbe med grønn ris

Krabbe med spaghetti og chiliblåskjell

Krabbe og chili-kroketter

Krabbefest

Krabbekaker

Krabbekaker med koriander og salt agurk

Krabbekarri

Krabbekjøttdip

Krabbesalat med aprikos

Krabbesalat med aspargesbønner og safransaus

Krabbeskall med mye godt i

Krabbesuppe fra Maryland

Krabbeterrine

Krydrede krabbekaker

Ovnsbakt krabbe

Skalldyrcocktail

Skalldyrsufflé

Stekte krabbekaker med tartarsaus

Strandkrabbesuppe

Stuet krabbe

Vannbakkels med krabbesalat og stekte epler

Varm krabbe i paiskall

Wokstekt krabbe med chili

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen