• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Hermetisering av stikkelsbær

Tilbehør / Sylting og hermatikk

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

faste stikkelsbær

Sukkerlake:
Til 1 liter vann
600-700 g sukker
1/2 ts askorbinsyre

Bruksanvisning

Kok lake av vann og sukker. La laken bli kald og tilsett askorbinsyren.

Klipp stilk og blomst av stikkelsbærene. Skyll bærene og la dem renne godt av.

Fyll bærene på rene, kalde hermetikkglass, til ca 2 cm fra kanten. Øs på sukkerlake. Den skal stå 2-3 cm fra kanten. Tørk av kanten på glasset. Legg gummiring på glasslokket og legg det på. Skru på metallring hvis du bruker norgesglass, og skru ringen 1 cm opp igjen. Eller fest lokket med klype.

Sett glassene i hermetiseringskjele eller annen kjele og følg videre samme fremgangsmåte som hermetiske plommer.

Tilbehør / Sylting og hermatikk


Sum Oppskrifter 64 funnet


Appelsin-pickles

Berbere

Blandet paprikasalat

Cocktailbær

Delikatessepærer

Eddiksyltede gresskar

Eddiksyltede tomater

Fruktpickles

Hermetisering av epler

Hermetisering av kirsebær

Hermetisering av plommer

Hermetisering av pærer

Hermetisering av sopp

Hermetisering av stikkelsbær

Hermetisert asparges

Hermetiserte sitroner

Hermetiskering av grønne erter og gulrøtter

Hyllebærsaft

Ingefærpærer

Kirsebærlikør

Kokt saft

Krydderepler

Krydderferskener

Kryddergresskar

Krydderpærer

Kryddersquash

Krydret tyttebærsyltetøy

Maisrelish

Marinering av bær

Marinert oliven

Pickles

Pærer i tyttebærsaft

Rabarbradrikk

Romtopf

Rå saft

Saft av hyllebærblomster

Safting

Stikkelsbær i krydderlake

Stikkelsbærsaft

Sukret gresskar

Sursyltede nyper

Sursyltede plommer

Sylteagurker i skiver

Sylteagurker, svensk type

Syltede agurker

Syltede grønne tomater

Syltede kirsebær

Syltede krydderpærer

Syltede kumquats

Syltede nyper

Syltede paradisepler

Syltede rødbeter

Syltede sitroner

Syltede små tomater

Syltede svisker

Syltet appelsinskall

Syltet fruktcocktail

Syltet gresskar

Syltet ingefær

Syltet laks

Syltet løk

Syltet paprika

Syltet squash

Søt agurkpickles

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen