Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g bær2-3 ss melis1 dl brandy
Skyll bærene og legg dem i en skål. Dryss melis på og hell brandy over. La gjerne bærene ligge natten over.Ved servering tas bærene opp av laken og brukes eventuelt som pynt på kaker eller annet.
Appelsin-pickles
Berbere
Blandet paprikasalat
Cocktailbær
Delikatessepærer
Eddiksyltede gresskar
Eddiksyltede tomater
Fruktpickles
Hermetisering av epler
Hermetisering av kirsebær
Hermetisering av plommer
Hermetisering av pærer
Hermetisering av sopp
Hermetisering av stikkelsbær
Hermetisert asparges
Hermetiserte sitroner
Hermetiskering av grønne erter og gulrøtter
Hyllebærsaft
Ingefærpærer
Kirsebærlikør
Kokt saft
Krydderepler
Krydderferskener
Kryddergresskar
Krydderpærer
Kryddersquash
Krydret tyttebærsyltetøy
Maisrelish
Marinering av bær
Marinert oliven
Pickles
Pærer i tyttebærsaft
Rabarbradrikk
Romtopf
Rå saft
Saft av hyllebærblomster
Safting
Stikkelsbær i krydderlake
Stikkelsbærsaft
Sukret gresskar
Sursyltede nyper
Sursyltede plommer
Sylteagurker i skiver
Sylteagurker, svensk type
Syltede agurker
Syltede grønne tomater
Syltede kirsebær
Syltede krydderpærer
Syltede kumquats
Syltede nyper
Syltede paradisepler
Syltede rødbeter
Syltede sitroner
Syltede små tomater
Syltede svisker
Syltet appelsinskall
Syltet fruktcocktail
Syltet gresskar
Syltet ingefær
Syltet laks
Syltet løk
Syltet paprika
Syltet squash
Søt agurkpickles