• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Maisrelish

Tilbehør / Sylting og hermatikk

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

400 g hodekål
1 stor løk
1 grønn paprika
1 rød paprika
2 bokser maiskorn à 285 g nto
150 g sukker
2 ts salt
1 ts tørrsennep
nykvernet pepper
5 dl epleeddik

Bruksanvisning

(3 glass à 4 dl)

Rens kålen for midtstilk og grove bladnerver. Skjær den i tynne strimler. Skrell løken og hakk den fint.

Del paprikaene i to på langs, fjern frø, hvite ribber og stilk. Skjær paprikakjøttet i små terninger.

La maiskornene renne av i en sikt. Ha maiskorn, kål, løk og paprika i en vid, rustfri eller emaljert kasserolle. Tilsett sukker, salt, tørrsennep, litt pepper og eddik og bland det hele.

Kok opp og la relishen putre på svak varme uten lokk i ca 1 time. Rør ofte i den. Smak til med sukker, salt, pepper og eddik og ha relishen over på varme, helt rene sylteglass og lukk dem med en gang med syrefast lokk.

Relishen smaker best etter at den har fått stått et par dager. Den holder seg ca 1 år på et tørt og kjølig sted. I USA er maisrelish vanlig tilbehør til biff og andre kjøttretter. Den brukes ofte til grillmat.

Tilbehør / Sylting og hermatikk


Sum Oppskrifter 64 funnet


Appelsin-pickles

Berbere

Blandet paprikasalat

Cocktailbær

Delikatessepærer

Eddiksyltede gresskar

Eddiksyltede tomater

Fruktpickles

Hermetisering av epler

Hermetisering av kirsebær

Hermetisering av plommer

Hermetisering av pærer

Hermetisering av sopp

Hermetisering av stikkelsbær

Hermetisert asparges

Hermetiserte sitroner

Hermetiskering av grønne erter og gulrøtter

Hyllebærsaft

Ingefærpærer

Kirsebærlikør

Kokt saft

Krydderepler

Krydderferskener

Kryddergresskar

Krydderpærer

Kryddersquash

Krydret tyttebærsyltetøy

Maisrelish

Marinering av bær

Marinert oliven

Pickles

Pærer i tyttebærsaft

Rabarbradrikk

Romtopf

Rå saft

Saft av hyllebærblomster

Safting

Stikkelsbær i krydderlake

Stikkelsbærsaft

Sukret gresskar

Sursyltede nyper

Sursyltede plommer

Sylteagurker i skiver

Sylteagurker, svensk type

Syltede agurker

Syltede grønne tomater

Syltede kirsebær

Syltede krydderpærer

Syltede kumquats

Syltede nyper

Syltede paradisepler

Syltede rødbeter

Syltede sitroner

Syltede små tomater

Syltede svisker

Syltet appelsinskall

Syltet fruktcocktail

Syltet gresskar

Syltet ingefær

Syltet laks

Syltet løk

Syltet paprika

Syltet squash

Søt agurkpickles

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen