• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Harepostei

Diverse / Koldtbord

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 hare
1 finhakket løk
2 ts konjakk
200 g spekk
salt
pepper
3 egg
3 dl kremfløte
persille
rosmarin
300 g spinatblader, forvellet i 1 minutt
Ripsgelésaus:
1 dl ripsgelé
1 ts finhakket løk
saft av 1/2 appelsin
det gule skallet av 1/2 appelsin i tynne strimler
1 dl portvin
kajennepepper
salt

Bruksanvisning

Lårene skjæres fra haren. Ytrefileten løsnes forsiktig fra ryggen. Filetene, ca 70 g hver, marineres med halvparten av løken og konjakk i ca 40 minutter.

Kjøttet fra lår og resten av haren renskjæres og males med 100 g spekk, løk og salt. Det hele kjøres i en food processor med salt, pepper og egg, og spees med fløte. Hakket persille og rosmarin røres inn til slutt.

Et ca 2 cm tykt lag farse legges ut på plastfilm. Spekk i tynne skiver legges på. Filetene pakkes inn i forvellede spinatblad før de legges på spekkskivene på langs. Rull sammen i folie.

Forvarm stekeovnen til 120 C.

Stekes i ovnen til kjernetemperaturen er 60 C i ca 30 minutter. Avkjøles.

Smelt geleen og bland med resten til en saus.

Anrettes i skiver på sprø salatblad med grønn asparges, tomatkjøtt i båter, tyttebær og ripsgelésaus.

Diverse / Koldtbord


Sum Oppskrifter 161 funnet


2 gode sildekrukker

Akevittsild

Ande- og kalveterrin med pistasienøtter

Ansjospostei (Anchoïade)

Appetitt-sild

Aspic med egg

Balsamicosild

Banansild

Bestemors senneps-sild

Broiler i aspik

Broiler og skinke-kabaret

Bruschetta

Carpaccio av laks

Carpaccio med spekeskinke

Dansk leverpostei i form

Delikatessekjøttboller

Dill- og timiansild

Dillfylte silderulader

Eddiksild

Edelfiskanretning

Egg med tunfiskmajones

Eggerøre og røket laks

Einebærsild

Engelsk sommersylte

Farsert hummer

Fasanpostei

Fileter av makrell

Fiskekabaret

Fiskemousse

Fransk fiskepostei

Fransk harepostei

Fransk landpaté med løkkompott og salat

Fransk paté

Fransk postei

Fuglepostei

Fylt svinepostei

Fårerull

Gammeldags sursild

Glassmestersild

Gravet sild

Gravlaks med sennepskrem i lefse

Grønnsakpaté

Gulrot i gelé

Gåseleverpostei

Harepostei

Hodesylte

Hummerpudding

Hverdagssylte

Hvitløksild

Hvitløksild 2

Hønsepostei

Italiensk salat

Janssons fristelse

Juleaspic

Juleleverpostei

Julepostei

Julesild

Kalvesylte

Karrisild

Kaviarsild med purre

Kjellands sursild

Kjøtt i gelé

Kjøttbrød (Meat Loaf)

Kjøttkabaret

Kjøttpaté à la Lyon

Kjøttpostei fra Tours (Rillettes)

Kjøttpostei med krydderurter

Kjøttpostei med sjampinjonger

Kjøttrullade

Kryddersild

Kryddersild i karrimajones

Kryddersild i tomatsaus

Kryddersild med fersken

Kryddersild med grønnsaker og pesto

Kryddersild med hvitløk og timian

Kryddersildsalat

Krydderskinke

Kyllingleverpaté med madeira

Kyllingpaté

Laks i aspic

Laksekabaret

Laksemousse

Laksepaté

Lakseterrin med aspargessalat

Lammerull

Landpostei

Lettsaltet ovnsbakt lammelår

Lever- og kjøttpostei

Leverpostei

Leverpostei av elg

Leverpostei-sufflé

Linsepaté

Løksalat

Marinert ansjos

Marinert purre

Marinert sild

Marinert sopp i eddiklake

Midtsommersild

Mormors julesild

Mors kjøttpostei

Mozzarella med salamichips

Nøttesild

Oksepostei

Olivenpostei

Ovnsbakt leverpostei

Panert skinke

Paprikasild

Paté

Polsk kalvepostei

Postei av skogsfugl

Posteikrydder

Pynting av paté

Reinsdyrpatè

Rekepostei

Rullesylte

Røykelakskake

Salamisnurrer

Salatbuffet

Saltet ovnstørket elgrull

Sennepsgratinert juleskinke

Sennepsgravet strømming

Sennepssaus

Sennepssild

Sherrysild

Sherrysild - 2

Sild i salsa

Sild på russisk

Silderulader i løk og eddik

Sildesalat

Skalldyrstuing

Skinke i persille-gelé

Skinke- og tungeterrine

Skomakerlaks

Skånsk løksild

Soløye

Spekelaks

Spekemat

Surlaks

Sursild

Sursild - 2

Svensk sherrysild

Svensk sildesalat

Svine- og broilerkjøtt i aspic

Svinepostei

Sylte

Sylte av skinkeknoke

Syltet laks

Syltet sild med hakket rødløk

Tante Julies sildesalat

Tarteletter med sopp

Toast Skagen

Tomatrand

Tomatsild

Torskerognkaviar

Tysk pølsepostei

Tysk svinesylte

Urtesild

Viltpostei

Vinkokte duebryst i gelé

Ørretkabaret

Østersposteier

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen