• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Kreps med hvitløk- og ingefærsmør

Skalldyr / Kreps

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

60 g usaltet smør 5 ss olivenolje 4 hvitløkfedd, finhakket 1 ss revet, skrelt ingefærrot 2 kg kreps, uten hode salt nykvernet pepper 3 stilker stangselleri, skåret i fine strimler 2 gulrøtter, skåret i fine strimler 4 plommetomater, skåret i terninger 3 squash, skåret i fine strimler

Bruksanvisning

Smelt halvparten av smøret sammen med ca 1 ½ ss av oljen i en stor teflonpanne over middels varme. Tilsett hvitløk og ingefær og stek i 1 minutt under konstant omrøring. Tilsett halvparten av krepsen og wokstek videre til de skifter farge og kjøttet er ugjennomsiktig, 4-5 minutter. Smak til med salt og pepper. Ta krepsene opp med tang og hold dem varme i en bolle. Ha resten av smøret og ca 1 ss av oljen i pannen. Tilsett resten av krepsene når oljen er rykende varm og stek dem på samme måte. Ha dem over i bollen med de andre krepsene. Varm pannesjyen over middels varme. Tilsett de siste 2 ss olivenolje. Tilsett selleri, gulrøtter, tomater og squash når oljen er rykende varm og wokstek til grønnsakene er knapt møre, ca 4 minutter. Smak til med salt og pepper. Legg grønnsakene i en liten haug på 4 varme porsjonstallerkener. Legg krepsene oppå og server straks.

Skalldyr / Kreps


Sum Oppskrifter 46 funnet


Frityrkokte sjøkreps

Frityrstekte krepsehaler

Fylt paprika med kreps

Grillet kreps

Kokt kreps med tomatmajones

Kreps

Kreps etouffée

Kreps i champagne

Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast

Kreps Jambalaya

Kreps Limousin

Kreps med dill

Kreps med hvitløk- og ingefærsmør

Kreps med sitron og jordbær

Krepsehaler i saus

Krepsehaler med basilikummajones

Krepsesmør

Krydret risrett med sjøkreps

Ovnsbakt sjøkreps med terte

Parfait av ferskvannskreps

Scampi á la Créole

Scampi fritti

Scampi i barbequesaus

Scampi Jambalaya

Scampi med ananas

Scampi med sopp og sukkererter

Scampi med sterk saus (Camarão com piri-piri)

Scampi på spidd

Scampisalat

Sjøkreps à la nage

Sjøkreps i purreform

Sjøkreps med grapefruktkaramell

Sjøkreps med grillet aubergine og rød pesto

Sjøkreps med kalvebrissel

Sjøkreps med kryddersmør

Sjøkreps med sjokoladesaus

Sjøkreps med soppsaus og stekt purre

Sjøkreps med spaghetti

Sjøkreps med tilbehør

Sjøkreps naturell

Sjøkreps Provencale

Sjøkreps suppe

Sjøkrepshaler i dill

Sjøkrepshaler i skarp saus

Sjøkrepskraft

Sjøkrepsravioli

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen