Bruksanvisning
Del sjøkrepsen i to på langs. Ta ut paven. Salt dem lett og kvern peppper over. Pensle dem med litt olje. Legg dem med kjøttsiden opp på et stekebrett, og bak dem i ovn på 250 C i 6-8 minutter.
Skjær purren i skrå skiver på 1 cm tykkelse, og skyll dem forsiktig, slik at skivene forblir hele. Ha ringene i en stekepanne med høy kant, og ha på nok vann til at det dekker. Kok opp og la dem koke i 30 sekunder. Ta purreskivene forsiktig ut, og slå ut vannet. Sett pannen på platen igjen, ha i litt smør og stek dem gylne på en side. Fordel soyasausen over og la pannen stå på platen i 10 sekunder til.
Skjær soppen til soppsausen i små terninger. Finhakk gressløken. Press hvitløk. Stek soppen og hvitløken raskt i smør. Bland soppen og hvitløken i smørsausen, og ha i gressløken like før servering.
Legg purreskivene på tallerkener sammen med sjøkrepsen. Hell soppsausen over.