• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Sjøkrepsravioli

Skalldyr / Kreps

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

4 rå og ferske sjøkreps, eller lettkokte
4 ss ricottaost, eller annen smøreost
4 ss finrevet parmesan
1 fedd finhakket hvitløk
4 ss hakket fersk basilikum
karri
kajennepepper
1 egg til pensling

Pastadeig:
500 g hvetemel
4 egg
1/2 ts salt
1-2 ss olivenolje

Bruksanvisning

Pisk eggene sammen med salt og olje. Ha fem ss hvetemel i eggeblandingen og rør det klumpfritt. Ha resten av melet i en liten haug på bordet og form en grop i midten. Hell røren oppi og bland det kjapt sammen med hendene. Kna deigen til den er glatt og blank. Juster med hvetemel til deigen ikke opptar mer.

Pakk deigen i plastfolie og la den hvile i kjøleskapet i minst en time.

Skjær krepsehalene i mindre biter, strø på litt karri og kajenne og stek dem raskt, 15-20 sekunder, sammen med hvitløk i en teflonpanne med litt olje. Ta dem ut og bland forsiktig med smøreost, parmesan og basilikum samt litt salt og pepper. Sett til side.

Strø mel på bordet, del deigen i mindre biter og kjevle dem ut til tynne leiver. Strø på mer mel underveis, slik at det ikke klistrer seg til bordet. Bruk en stor og rund ting til å stikke ut fire rundinger, og en litt mindre, men like rund til å stikke ut fire litt mindre rundinger.

Pisk et egg og pensle de minste rundingene. Fordel fyllet i midten av dem, legg de store rundingene over og klem fast langs kantene.

La rvioliene ligge en times tid i kjøleskapet.

Kok opp masse vann med litt salt og en liten sprut olivenolje. Kok ravioliene i ca 3 minutter og server med litt saus av noe slag, eller bare en klatt pesto.

Skalldyr / Kreps


Sum Oppskrifter 46 funnet


Frityrkokte sjøkreps

Frityrstekte krepsehaler

Fylt paprika med kreps

Grillet kreps

Kokt kreps med tomatmajones

Kreps

Kreps etouffée

Kreps i champagne

Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast

Kreps Jambalaya

Kreps Limousin

Kreps med dill

Kreps med hvitløk- og ingefærsmør

Kreps med sitron og jordbær

Krepsehaler i saus

Krepsehaler med basilikummajones

Krepsesmør

Krydret risrett med sjøkreps

Ovnsbakt sjøkreps med terte

Parfait av ferskvannskreps

Scampi á la Créole

Scampi fritti

Scampi i barbequesaus

Scampi Jambalaya

Scampi med ananas

Scampi med sopp og sukkererter

Scampi med sterk saus (Camarão com piri-piri)

Scampi på spidd

Scampisalat

Sjøkreps à la nage

Sjøkreps i purreform

Sjøkreps med grapefruktkaramell

Sjøkreps med grillet aubergine og rød pesto

Sjøkreps med kalvebrissel

Sjøkreps med kryddersmør

Sjøkreps med sjokoladesaus

Sjøkreps med soppsaus og stekt purre

Sjøkreps med spaghetti

Sjøkreps med tilbehør

Sjøkreps naturell

Sjøkreps Provencale

Sjøkreps suppe

Sjøkrepshaler i dill

Sjøkrepshaler i skarp saus

Sjøkrepskraft

Sjøkrepsravioli

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen