• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Sjøkreps med tilbehør

Skalldyr / Kreps

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser



Scampi fritti
12-16 sjøkrepshaler

Frityrrøre:
1 dl hvetemel
1/2 ts salt
3/4 dl pilsner øl
olje til steking

Tilbehør til sjøkreps naturell:
ristet loff
sitronbåter
majones
chutney
chilisaus
dillmajones
sennep-pickles

Bruksanvisning

Sjøkreps selges alltid kokte. De har en lys gulrød farge. Det meste av maten sitter i halen. Fjern den mørke strengen (tarmen).

Server sjøkreps godt avkjølt med en eller flere av sausene som er nevnt. Sjøkreps kan også brukes i skalldyrstuing, sauser eller supper.

Rens sjøkrepsene, halene skal være hele. Er de store kan de eventuelt deles i to på langs.

Lag røre av mel, salt og øl. Ølet gjør stekeskorpen sprøere enn om man bruker vann eller melk.

Dypp krepshalene i røren.

Kok dem i olje 3-4 min. Oljen er passe varm når en loffterning blir pent brun i løpet av 1 min.

La de stekte krepsehalene renne av på husholdningspapir.

Scampi fritti serveres nystekte og varme sammen med salat og noe av tilbehøret som er nevnt over.

Skalldyr / Kreps


Sum Oppskrifter 46 funnet


Frityrkokte sjøkreps

Frityrstekte krepsehaler

Fylt paprika med kreps

Grillet kreps

Kokt kreps med tomatmajones

Kreps

Kreps etouffée

Kreps i champagne

Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast

Kreps Jambalaya

Kreps Limousin

Kreps med dill

Kreps med hvitløk- og ingefærsmør

Kreps med sitron og jordbær

Krepsehaler i saus

Krepsehaler med basilikummajones

Krepsesmør

Krydret risrett med sjøkreps

Ovnsbakt sjøkreps med terte

Parfait av ferskvannskreps

Scampi á la Créole

Scampi fritti

Scampi i barbequesaus

Scampi Jambalaya

Scampi med ananas

Scampi med sopp og sukkererter

Scampi med sterk saus (Camarão com piri-piri)

Scampi på spidd

Scampisalat

Sjøkreps à la nage

Sjøkreps i purreform

Sjøkreps med grapefruktkaramell

Sjøkreps med grillet aubergine og rød pesto

Sjøkreps med kalvebrissel

Sjøkreps med kryddersmør

Sjøkreps med sjokoladesaus

Sjøkreps med soppsaus og stekt purre

Sjøkreps med spaghetti

Sjøkreps med tilbehør

Sjøkreps naturell

Sjøkreps Provencale

Sjøkreps suppe

Sjøkrepshaler i dill

Sjøkrepshaler i skarp saus

Sjøkrepskraft

Sjøkrepsravioli

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen