Flere resulteter finnes under oppskriften
60 g brønnkarse eller rucolasalat
6 store friske aprikoser, delt i to uten stein
90 g parmaskinke eller birkebeinerskinke
Dressing:
1 bit ingefær i sukkerlake, finhakket
1 ss sirup fra ingefærkrukka
1 ss balsamicoeddik
1 ss olivenolje
salt
nymalt svart pepper
Fordel brønnkarsen på 6 porsjonstallerkener. Legg 2 halve aprikoser oppå brønnkarsen på hver tallerken, og legg skinken oppå.
Pisk sammen ingrediensene til dressingen og hell den over aprikosene og skinken.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost