Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ss lett vegetabiøsk olje
2 skinn- og beinfrie kyllingbryst, á ca 150 g, hakket
2 små squash, hakket
1 rød paprika i strimler
150 g brune sjampinjonger
500 g passata (passerte tomater)
2 ss blandede friske urter, hakket
salt
nymalt svart pepper
375 g tørket pasta
125 g mozzarellaost, skåret i tynne skiver
Varm opp oljen i en klebefri stekepanne. Ha i kyllingen og la den steke på middels varme i 3-4 minutter, til den er brun på begge sider.
Tilsett squash, paprikastrimler og sopp og la det steke forsiktig videre i 2-3 minutter.
Bland i passata og urter, la det få et oppkok, slå ned varmen og la det surre i 2 minutter. Krydre godt med salt og pepper.
Kok i mellomtiden pastaen i rikelig med vann i 8-10 minutter, eller til den er tyggefast. La den renne godt av.
Bland pastaen med sausen, og hell blandingen over i et ildfast fat. Legg mozzarellaskivene på toppen.
Sett fatet under en forvarmet grill og la det steke på sterk varme i 2-3 minutter, til osten er gyllen og boblende.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost