Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss blandede pepperkorn, knust
4 oksefileter
750 g poteter, grovhakket
150 g frosne erter
2 ss pepperrotsaus
30 g smør
salt
nymalt svart pepper
1 ss olivenolje
små røde paprikaterninger
friske persillekvister
Press pepperkornene mot begge sider av hvert filetstykke og legg kjøttet til side,
Kok potetbitene i 12-15 minutter, til de er møre. Tilsett ertene når det gjenstår 2 minutter av koketiden. La potetbitene og erter renne godt av. Bland potetene med pepperrotsausen, smøret og salt og pepper etter smak, og mos dem godt. Hold potetmosen varm mens du steker biffene.
Varm opp oljen i en tykkbunnet stekepanne. Ha i biffene og la dem steke på sterk varme i 2-3 minutter på hver side, eller til de er stekt slik du liker dem.
Del potatmosen i fire like deler og press hver del inn i en kakeform, skål eller kopp for å gi den fasong. Skjær oksefiletene i skiver og legg dem oppå potetmosen. Pynt med røde paprikaterninger og persillekvister, og server straks.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost