Flere resulteter finnes under oppskriften
4 strimler mager bacon
1 avocado, skrelt og skåret i skiver
60 g rucolasalat
100 g kirsebærtomater, delt i to
Dressing:
2 soltørkede tomater i olje, avrent og hakket
2 ss olje fra de soltørkede tomatene
1 ss balsamicoeddik
1 ts farin
Stek baconstrimlene i varm teflonpanne uten fett til de er sprø. La dem renne av på kjøkkenpapir, og hakk dem deretter grovt.
Ha bacon, avocado, rucola og kirsebærtomater i en salatbolle og bland forsiktig sammen.
Pisk sammen ingrediensene til dressingen, drypp den over salaten og server.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost