Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kålhode, snittet
1 ss lett vegetabilsk olje
2 hvitløkfedd, presset
1 ss svarte sennepsfrø
125 g blandede frø (solsikke, gresskar, sesam)
2 ss mørk soyasaus
Kok kålen i 5-6 minutter, til den er nesten mør. Hell den i et dørslag og la den stå og renne godt av.
Varm i mellomtiden opp oljen i en wok eller dyp, tykkbunnet stekepanne. Tilsett hvitløk og la den steke på middels varme i 1 minutt. Ha i sennepsfrøene og de blandede frøene og la det steke videre på middels varme i 2 minutter, slik at frøene blir brune, men ikke svidd.
Ta pannen av varmen, ha i kålen og bland ingrediensene godt med to skjeer. Stenk soyasausen over kålblandingen, hell den opp i pannen igjen, og la det hele bli gjennomvarmt. Server straks.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost