• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon

Spesialkost / Diabetes

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

1 ss lett vegetabilsk olje
2 bein- og skinnfrie kyllingbryst, skåret i terninger
2 purrer, skåret i ringer
250 g sopp, skåret i skiver
2 ss hvetemel
6 dl lettmelk
2 ss hakket frisk estragon eller 2 ts tørket
60 g velmodnet chedderost, revet
400 g hermetiske hagebønner, skylt og avrent
salt
nymalt svart pepper
750 g modne poteter, kokt og most
1 klatt smør

Bruksanvisning

Forvarm stekeovnen til 200 C. Varm opp oljen i en tykkbunnet gryte. Ha i kylling, purre og sopp og la det steke under omrøring på middels varme i 4-5 minutter, til kyllingen begynner å bli brun.

Bland i melet, rør godt, og spe litt etter litt med 4,5 dl av melken. La blandingen få et langsomt oppkok og rør til væsken tykner. Bland i estragon, halvparten av osten, og hagebønnene. Smak til med salt og pepper. Hell alt sammen over i et ildfast fat.

Bland sammen de moste potetene, resten av melken, smørklatten og resten av osten. Legg potetmosen oppå kyllingblandingen med skje eller kakesprøyte.

Sett fatet i forvarmet ovn og la det steke i 20-25 minutter, til paien er gyllen og osten bobler.

Spesialkost / Diabetes


Sum Oppskrifter 104 funnet


Appelsinkake med mandler

Appelsinpastinakk

Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing

Aprikospudding

Aubergine Parmigiana

Auberginepaté

Bagel med bacon og urtedressing

Bakt gresk salat

Bakte ferskenpakker

Banan og sitronbrulée

Bananmuffins med honning

Biff-baguette

Blåbæris med marengs

Brie- og tomat-tarteletter

Brownies

Brød med soltørkede tomater og rosmarin

Bønnegryte med oksekjøtt og øl

Bønnesuppe

Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus

Enkel sitronfromasj

Flettet maisbrød

Frukt Sabayon

Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa

Gratinert grønnsakform

Grillede søtpoteter

Gulrotkake

Havregrynskake med epler

Kikerter med krydderpølse

Kinesiske kyllingnudler

Kokoskake med cocktailbær

Korianderdekkede lammebiffer med raita

Korianderkjøttboller med tomatsaus

Krydderkake

Krydderpærer med vanilje og myntekrem

Krydrede fruktspidd

Krydrede krabbekaker

Krydret linsesuppe

Kylling Biryani

Kylling med sopp- og sennepssaus

Kylling med spinat- og ricottafyll

Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus

Kyllingform med grønnsaker og pasta

Kyllingleverpaté

Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon

Kålsalat

Lam og bønnesalat

Mango- og limesorbet

Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng

Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter

Ovnsbakt fennikel

Ovsbakte tomater

Paella

Panna Cotta

Pannestekte andebryst med mangosalsa

Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum

Paprika med pastafyll

Pasta med grillede grønnsaker

Pasta med røykt makrell

Pastasalat med urter

Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot

Pestomarinerte grønnsakspidd

Pitabrød med tikka-kylling og raita

Pizza fire årstider

Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker

Potetbåter med 2 dipsauser

Potetsalat

Provencalsk tunfisk

Pærekake med blåbær

Pæreterte med sjokolade og kanel

Rullekake

Røsti med sopp

Røykelaks- og estragonpaté

Salade Nicoise

Sankt Clements ostekake

Sautert kål med ristede frø

Sellerirotstappe

Sitronfromasj

Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll

Smuldredessert med plommer

Sommersorbet

Spinatomelett

Sprø aprikos- og eplestenger

Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat

Sprø peanøttkaker

Squash og ertesuppe med myntepesto

Squashform med sopp

Svinefilet med salviefyll

Svinestroganoff med urter

Søtpotetstappe med koriander

Tabbouleh

Tarteletter med røykelaks

Tebrød med frukt

Thai-reker og grønnsakskarri

Tiramisu

Tomat og urterisotto

Toscansk brødsalat

Tropisk frukt- og amarettidessert

Urtebrød med solsikkefrø og ost

Valnøttbrød

Vannbakkels

Varm linsesalat

Varme chilireker

Vårruller med chili- og koriander-dipsaus

Wokgryte med marinert tofu

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen