Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss karripasta
6 ss naturell yoghurt
2 bein- og skinnfrie kyllingbryst, skåret i terninger
Raita:
4 ss naturell yoghurt
2 ss hakket frisk mynte
1 ss hakket frisk persille eller koriander
¼ agurk, revet
4 pitabrød
salatblader
Bland sammen middels sterk karripasta og yoghurt i en bolle. Ha i kyllingterningene og bland dem godt i marinaden. Sett dem til side til marinering i minst 30 min.
Bland sammen alle ingrediensene til raitaen og sett den til side.
Kle en bakeplate med aluminiumsfolie. Spre kyllingen utover plata og sett den under forvarmet grill i 5-6 minutter, til kyllingen er stekt.
Stenk litt vann på pitabrødene og rist dem i 1-2 minutter, til de er gylne og oppblåste. Skjær et snitt i pitabrødene og fyll dem med salatblader og tikka-kylling. Legg til slutt på en skje raita i hvert pitabrød.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost