Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g laksefilet, flådd og skåret i terninger
300 g torskefilet, flådd og skåret i terninger
8 store kamskjell, renset
saft og revet skall av 1 lime
4 smørklatter
salt
nymalt svart pepper
Saus:
6 sylteagurker, finhakket
1 ss kapers, avrent og hakket
200 g lettrømme
2 ss hakket frisk persille
2 ss hakket frisk dill
1 ss pepperrotsaus
salt
nymalt svart pepper
Klipp fire stykker matpapir eller bakepapir, hvert på 25 x 25 cm. Fordel fisken og kamskjellene på de fire papirbitene, stenk over limejuicen, legg en smørklatt på hver, og krydre med salt og pepper etter smak. Brett papiret sammen til pakker.
Legg fiskepakkene på en damprist over en kjele kokende vann, sett på lokk og la det dampe 5-6 minutter, til fisken er gjennomkokt.
Bland i mellomtiden sammen ingrediensene til sausen og hell sausen i en skål eller et sausenebb. Server sammen med fiskepakkene, som kan serveres uåpnet. Du kan også anrette innholdet på porsjonstallerkener.
Aprikoser og parmaskinke med ingefærdressing
Bagel med bacon og urtedressing
Brød med soltørkede tomater og rosmarin
Bønnegryte med oksekjøtt og øl
Dampede fiskepakker med pepperrot- og tartarsaus
Geitost-Crostini med hasselnøttsalsa
Korianderdekkede lammebiffer med raita
Korianderkjøttboller med tomatsaus
Krydderpærer med vanilje og myntekrem
Kylling med sopp- og sennepssaus
Kylling med spinat- og ricottafyll
Kylling- og Biffsatay med peanøttsaus
Kyllingform med grønnsaker og pasta
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon
Marokkanske grønnsaker og kikerter på couscous-seng
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter
Pannestekte andebryst med mangosalsa
Papaya og pasjonsfruktkompott med basilikum
Pepperbiff og potetmos med erter og pepperrot
Pitabrød med tikka-kylling og raita
Pocherte egg og parmaskinke på rundstykker
Pæreterte med sjokolade og kanel
Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll
Sprø bacon-, avocado- og rucolasalat
Squash og ertesuppe med myntepesto
Tropisk frukt- og amarettidessert
Urtebrød med solsikkefrø og ost